Etapa a 18-a a Turului Italiei este LIVE pe Eurosport 1

Etapa a 18-a din Turul Italiei va fi marcată de un final extrem de spectaculos. Cu o lungime de 244 de kilometri, ruta pe care o vor avea de parcurs cicliștii se întinde între Muggio și Pinerolo.

Primii 170 de kilometri traversează pe plat partea de nord-vest a Câmpiei Po, între Milano și Torino. Partea de final, adică ultimii 100 de kilometri, este compusă din două cățărări, Pramatino și San Maurizio. A doua, după care să merge în coborâre spre linia de final, este foarte abruptă. Panta maximă atinge chiar 20%. Ultimii 1.500 de metri sunt într-o coborâre lină, cu numai câteva curbe înainte de linia de sosire.

Victoria lui Roger Kluge în etapa de ieri a venit oarecum surprinzător. Astăzi este una dintre ultimele șanse pentru sprinteri să câștige o etapă, cea mai lungă din Turul Italiei. Cu numai patru zile până la finalul competiției, ne așteptăm ca lupta în clasamentul general să devină din ce în ce mai disputată. În acest moment liderul Steven Kruijswijk are 3 minute în fața lui Esteban Chaves și 3 minute și 23 de secunde în fața lui Alejandro Valverde. Diferențele sunt considerabile, iar cei care vor să îl ajungă pe olandez vor trebui să se întrebuințeze serios. Profilul etapei a 18-a are toate compenentele necesare și pentru o victorie din evadare. Aici, printre favoriți merită nominalizați Nicolas Roche și Tanel Kangert. După rezultatul bun de miercuri, atunci când a terminat cursa pe locul 13, Edi Grosu ar putea forța și astăzi pentru a repeta performanța.

A 18-a etapă a Turului Italiei este transmisă astăzi, cu începere de la ora 15:45, LIVE pe Eurosport 1.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).