Etapa a 17-a a Turului Italiei este LIVE pe Eurosport 1

Cei 196 de kilometri pe care îi au de parcurs rutierii în etapa a 17-a se împart în două secțiuni. Prima, dintre Molveno și Brescia, se desfășoară pe un relief neregulat, în timp ce ultimii 76 de kilometri vor fi numai pe plat. Rutierii vor traversa câteva tuneluri în prima parte a etapei. În a doua, singurele obstacole pe care le vor întâni sunt câteva curbe strânse, sensuri giratorii și limitatoare de viteză. Ultimii 5 kilometri se desfășoară exclusiv pe plat. Linia dreaptă de final are o lungime de 600 de metri și o lățime de 7 metri.

Evoluția foarte bună a lui Steven Kruijswijk a continuat și în prima etapă a ultimei săptămâni a Turului Italiei. Olandezul de la LottoNI-Jumbo a terminat pe locul doi etapa de marți și are în acest moment un avans de 3 minute în fața lui Esteban Chavez. Etapa de astăzi va fi adjudecată cel mai probabil de sprinteri. Odată ce s-a intrat în Alpi numărul șoselelor pe plat a scăzut simțitor, iar acest lucru îi convine de minen liderului la zi al clasamentului general. Ne putem aștepta ca Giacomo Nizzolo să profite de profilul acestei etape și să forțeze victoria. Alături de el, printre favoriți se mai numără Sacha Modolo sau Alexander Porsev. Este de urmărit și evoluția lui Edi Grosu, al cărui profil este potrivit pentru această etapă. Până acum, cea mai bună clasare a ciclistului român a fost locul 17 în etapa a 7-a.

A 17-a etapă a Turului Italiei este transmisă astăzi, cu începere de la ora 15:45, LIVE pe Eurosport 1 și este precedată de avancronică, de la 15:25. (text și foto: tveurosport.ro)Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).