Etapa a 17-a din Turul Spaniei, live pe Eurosport 1

Etapa a 17-a din Turul Spaniei, live pe Eurosport 1

Etapa a 17-a din Turul Spaniei este LIVE pe Eurosport 1, informează tv.eurosport.ro. O etapă de sprint relativ simplă și o zi de pauză a dat șansa oamenilor de general să mai recupereze din energia pierdută în primele două săptămâni. Acest lucru le este benefic pentru că, în ultima parte a Turului Spaniei, vom asista la etape extrem de solicitante.

Ziua a 17-a din Vuelta se va încheia brutal. pe Alto Mas de los Costa, cățărarea de categoria 1, care va marca finalul etapei. Până acolo însă, alte trei cățărări vor testa forța și anduranța cicliștilor în cei 177,5 kilometri între Castellon și Camins del Penyagolosa. Etapa de astăzi ilustrează perfect imaginea de ansamblu a Turului Spaniei, muntos și pe alocuri abrubt.

Cele 3 minute și 37 de secunde care îl despart de liderul clasamentului general, Nairo Quintana, îl vor motiva pe Chris Froome și acesta va încerca să îi ia cât se poate de multe secunde columbianului. Lupta dintre cei doi va fi extrem de dură în a treia săptămână de Vuelta și nu este exclus ca etapa de contratimp intermediar, de vineri, să fie decisivă în stabilirea campionului din acest an.

Comentatorii Eurosport vor fi alături de rutieri şi de prietenii ciclismului pe toată durata Turului Spaniei. Intră în dialog pe pagina de Facebook, adresează-ţi întrebarea şi primeşti răspuns în timp real.

A 17-a etapă a Turului Spaniei este LIVE pe Eurosport 1 și online pe Eurosport Player de la ora 16:00 și este precedată de “Vuelta Extra”, de la 15:45.