Etapa a 11-a a Turului Italiei este LIVE pe Eurosport 1

A unsprezecea etapă din Turul Italiei este practic împărțită în două. Prima parte este plată, iar spre final rutierii au de străbătut o succesiune de pante. Plecarea se va face din Modena, iar după 227 de kilometri străbătuți, cicliștii vor trece linia de sosire în Asolo.

Primii 200 de kilometri traversează câmpia Po. Lățimea drumurilor alternează, acestea fiind fie foarte înguste, fie extrem de largi. În zonele urbane, rutierii se vor confrunta cu limitatoare de viteză și câteva sensuri giratorii. Ultima parte a cursei va fi mult mai dificilă. Cățărarea Forcella Mostaccin are o pantă ce ajunge şi la 16% şi asta cu numai 20 de kilometri înainte de linia de sosire. Linia dreaptă de final are aproape un kilometru în care se merge exclusiv pe plan.

Formatul traseului din această etapă favorizează o victorie a puncheur-ilor, a cicliștilor experimentați pe sprinturi scurte în cățărare. Nu este deloc ușoară nominalizarea unui singur rutier care să pornească ca favorit. Sonny Colbrelli, Kristian Sbaragli, Giovanni Visconti sau Tim Wellens sunt doar câteva dintre numele pe care este posibil să le vedem pe podiumul etapei a unsprezecea. Pe lângă aceștia, Diego Ulissi, Giacomo Nizzolo și Sacha Modolo ar putea să forțeze victoria în ultimii kilometri.

A unsprezecea etapă a Turului Italiei este transmisă astăzi, cu începere de la ora 15:45, LIVE pe Eurosport 1 și este precedată de avancronică, de la 15:25.

Revino pe site-ul Eurosport.ro pentru rezultatele finale după terminarea etapei. (text și foto: tv.eurosport.ro)Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).