Esență de Campion – Emisiune Business Philosophy

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, care va avea loc joi, 3 februarie, de la ora 22:00, îi va avea ca invitați pe Valentin Popescu, Directorul de Marketing Sportiv Alexandrion Group și pe jurnalistul Mihai Igiroșanu, Redactor Șef Revista Sport Magazin.

Valentin Popescu va vorbi în emisiunea moderată de Romeo Chiriac, printre altele, despre noutățile din lumea marketingului sportiv la nivel mondial, situația delicată a departamentelor de marketing ale cluburilor sportive din România și parteneriatele companiei ale Alexandrion Group și Fundației Alexandrion.

Mihai Igiroșanu va vorbi în cadrul Rubricii de Pariuri Sportive „Pontul Verde” despre strategii și metode de pariere, cum procedezi cu managementul banilor, tactici pentru a obține pariul verde, etc.

Rubrica „Pontul Verde” pentru  pasionații de pariuri cuprinde pastile precum Pontul Zilei, Tactica Verde, Big Win sau Oracol Bet, astfel încât aici vei descoperi toate informațiile necesare pentru completarea biletelor și alegerea sporturilor, evenimentelor și tipului de pont care să iasă verde.

De asemenea, terapeuta Ileana Vlăduț va prezenta rubrica „Alegeri Potrivite”.