Epilarea cu ceară, metoda cea mai populară de îndepărtare a părului nedorit

Atunci când alegem să scăpăm de părul nedorit de pe anumite porțiuni ale corpului, cu siguranță epilarea cu ceară este metoda preferată de cele mai multe dintre noi. Chiar dacă este dureroasă, este foarte eficientă, pentru că are un efect mult mai îndelungat. Fie că alegi să te epilezi acasă sau la un salon de cosmetică, este o procedură care te scapă rapid de părul nedorit.

 

Kit pentru epilarea acasă

 

Dacă îți este prea jenă să te duci la un salon cosmetic, sau oricare alte motive, să știi că te poți epila foarte bine cu ceară chiar și acasă, iar rezultatele vor fi unele excelente. Evident, ai nevoie de un fel de kit pentru epilat, care trebuie să conțină nu doar ceara și o spatulă. Astfel, în afară de cele două este necesar să ai unul sau mai multe decantoare ceara, benzi de hârtie specială pentru epilat, unul sau mai multe incalzitoare ceara, rezerve de ceară, loțiune specială pentru după epilat, și cam atât. Este bine să ai mereu suficiente produse și materiale de care ai nevoie, pentru a nu fi nevoită să cauți ceea ce îți lipsește când ești grăbită și vrei să te epilezi rapid.

 

Cum alegi ceara pentru epilat

 

La o simplă vizită prin magazine, la standul cu produse destinate îndepărtării părului nedorit de pe anumite zone ale corpului, ai observat că oferta este una destul de generoasă. Așa că îți este destul de greu să le alegi pe cele mai bune, mai ales că nu știi prea multe despre caracteristicile și avantajele fiecăruia dintre ele. Recomandarea noastră este să apelezi la ceară de unică folosință, și în continuare avem chiar și un mic ghid pentru tine.

 

Ceară verde

 

De regulă, ceara verde pentru epilat este îmbunătățită cu extract de aloe vera, considerată pe drept ”planta miracol”, sau chiar și clorofilă. Acest tip de ceară de unică folosință se recomandă persoanelor care au o piele foarte sensibilă, sau cu o pilozitate redusă, spre medie.

 

Ceară roz și bej sidefat

 

Dacă ești brunetă, atunci cu siguranță știi că ești ceva mai puțin norocoasă precum blondele, deoarece pilozitatea ta este mai accentuată. Nu ai de ce să te rușinezi, doar să știi că pentru tine, cea mai indicată este ceara de culoare roz sau bej sidefat.

 

Ceară galbenă

 

Este sortimentul de ceară cel mai des întâlnit, și este și normal, deoarece se potrivește pentru a fi folosită pentru toate tipurile de ten. De regulă este îmbunătățită cu miere de albine, așa că nu doar că te scapă de firele nedorite de păr de pe corp, dar îți și hrănește pielea, oferindu-i acea finețe și catifelare pe care ți-o dorești.

 

Cere ajutorul unei prietene

 

Dacă nu te-ai mai epilat cu ceară până acum, este bine să nu faci această operațiune singură. Poți risca să te arzi, să nu știi cât să încălzești ceara, sau cum să îndepărtezi rapid ceara de la suprafața pielii. De aceea, cel mai bine este ca până capeți suficientă experiență, dar și încredere în tine, să apelezi la ajutorul unei prietene. Cu siguranță va fi mult mai ușor.

 

Nu uita de loțiunea calmantă de după epilat!

 

Recomandarea specialiștilor este să nu uiți niciodată de loțiunea calmantă de după epilat! Aceasta va preveni iritațiile sau alte afecțiuni cutanate, va calma durerea, și îți va hidrata corect pielea. Cel mai bine este să folosești produse naturale, care nu au efecte adverse nedorite, dar nu sunt de neglijat nici cele din comerț, cu condiția să nu folosești una care conține alcool! Nu-ți face griji, deși pare complicat, este chiar foarte ușor să te epilezi acasă cu ceară!

 

 Succes Grup - compania dumneavoastra de servicii integrate - marketing, presa, consultanta, software - Pentru detalii vă rugăm să ne contactați la contact@succes-grup.ro sau la telefon 0771.430.955.