Enel a sustinut spectacolul oferit de Nastase, Pavel, Ivanisevici si Pioline

Spectacol oferit de Nastase, Pavel, Ivanisevici si Pioline

Aproximativ 3.500 de spectatori au asistat la arenele BNR la schimburi de mingi spectaculoase in cadrul unui meci demonstratv de dublu de la turneul BRD Nastase Tiriac Trophy, unde actorii principali au fost Ilie Nastase, Andrei Pavel, Goran Ivanisevici si Cedric Pioline. Cele patru “stele” ale tenisului mondial au intretinut buna dispozitie, fiind mereu spontani si pusi pe glume. De asemenea, au efectuat cu maiestrie loburi peste adversar, lovituri de rever sau stopuri la fileu, lovituri din diverse pozitii, cu spatele, de pe scaune si au invitat la joc arbitrii de linie, copiii de mingi, ba chiar si o tanăra spectatoare. La scorul de 6-2, 3-3, arbitrul a decis ca partida sa se incheie printr-un tie-break, castigat de perechea Nastase/Pavel, cu scorul de 7-5.

E
Proprietarul turneului de la Bucureşti, Ion Tiriac, a urmarit meciul demonstrativ alaturi de Camelia Potec, Nadia Comaneci si Octavian Bellu, iar printre spectatori s-a aflat Gino Iorgulescu si Adrian Mutu.
Inaintea meciului demonstrativ, Nastase, Pavel, Ivanisevici si Pioline si-au lăsat autografele pe un post de transformare al companiei Enel din apropierea Arenelor BNR. Cei patru pereti ai postului de transformare Enel au fost pictati cu simboluri din tenis, intr-o opera semnata de artistul Allan Dalla. Postul de transformare a fost inaugurat cu ocazia meciului demonstrativ ”4 Stele Pline de Energie”, sponsorizat de Enel Romania.