Emisiunea “Business Philosophy“ a împlinit 1 an

Emisiunea “Business Philosophy“ a fost vizionată în ultimul an în fiecare miercuri, de la ora 18:00, la Canal 33 pe toate rețelele de cablu naționale, DIGI, Telekom, Vodafone (UPC), Orange, precum și pe rețele de cablu regionale sau locale.

În cadrul emisiunii aniversare, care a fost moderată de Romeo Chiriac, respectiv Laurențiu Ciornei, au fost invitați actorul Victor Yila, cu pastila „Munca la negru” și terapeuta Ileana Vlăduț, cu rubrica „Alegeri potrivite„.

S-a vorbit despre temele dezbătute în cadrul emisiunilor Business Philosophy din toate domeniile, începând din economie, psihologie, învățământ, medicină, protecția mediului, industria agro alimentară, gambling, tehnologie digitală, IT, marketing, publicitate, pînă la industria sportului cu invitați precum Larisa Iordache, Victor Hănescu, Marian Drăgulescu, Helmut Duckadam, Iosif Rotariu sau Paul Georgescu.

Iar ca o validare a profesionalismului, a temelor de calitate abordate și a invitaților de marcă, instituțiile media din presa centrală au preluat și citat numeroase subiecte dezbătute în cadrul emisiunilor Business Philosophy.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).