Elena Matei, selectată la castingul Sports Illustrated Swimsuit 2017

Elena Matei, selectată la castingul Sports Illustrated Swimsuit 2017

Românca Elena Matei se află în cursa pentru ediţia dedicată costumelor de baie a celebrei reviste Sports Illustrated 2017.
em7
Ea a fost selectată pentru acest prestigios concurs, având șanse mari să fie anunțată în curând printre fericitele câștigătoare.
em0em2
Modelul din România are un portofoliu bogat în industria fashion internaţională, Elena Matei colaborând până acum cu cele mai prestigioase publicaţii din întreaga lumea. Printre acestea se numără Marie Claire America, Elle Magazine, Beau Monde Rumours, Glamour.
em3em4
De asemenea, românca a lucrat si cu cei mai renumiţi fotografi din lume.
em6
Alexei Hay, Russell James, Alessandra Fiorini, Patric Shaw, Gavin O’neil sunt nume sonore din industria fashion care i-au oferit blondei sedinţe foto de zile mari.
em5em9
“Faptul că am fost selectată la castingul pentru Sports Illustrated este un lucru excepţional si un pas către bine în cariera mea ca model. Sports Illustrated este o revistă foarte importantă care contează enorm în cariera unui model. Sunt foarte fericită că am avut ocazia să fiu chemată pentru casting si sper să colaborăm pe viitor”, a declarat în exclusivitate românca.
em8
Elena este pasionată de sport si e fan al echipei de fotbal Real Madrid. În prezent românca este model al agenţiilor Elite New York si Women Milano, la cea din urmă fiind colegă cu soţia regizorului român Bobby Păunescu.
em10em11