Echipa Special Olympics România, la startul Herbalife Braşov Triathlon!

Pe 19 iulie, la Brașov are loc unul dintre cele mai importante evenimente sportive al verii care reunește atleți de top și iubitori ai sportului în aer liber.
Herbalife România, sponsorul principal al Triatlonului de la Brașov, sprijină Jocurile Mondiale de Vară Special Olympics 2015 din Los Angeles și, cu această ocazie, a fost stabilit un parteneriat local de susținere a echipei din România care va participa la Jocurile Mondiale.
În acest context, doi sportivi Special Olympics vor lua startul la Herbalife Braşov Triathlon și vor forma echipe de ştafetă împreună cu reprezentanți ai companiei Herbalife și Membri Independenți Herbalife. Peste 80 de Membri independenţi și angajați Herbalife din toată țara vor participa la triatlon, purtând pe echipament un mesaj de susținere Special Olympics.
Inițiativa promovează obiectivele Fundaţiei Special Olympics, organizație care contribuie la integrarea socială a persoanelor cu dizabilităţi intelectuale, oferindu-le şansa de a-şi descoperi şi dezvolta potenţialul şi calităţile sportive prin intermediul programelor de pregătire şi a evenimentelor competiționale, organizate pe tot parcursul anului.

„Sportul implică mult mai mult decât competiţie şi victorii – când practici sport, te simţi provocat să te autodepăşeşti şi să-ţi testezi limitele, de a deveni tot timpul mai bun şi de a fi curajos şi ambiţios. Pentru că se identifică cu aceste valori, Fundaţia Special Olimpics România a ales să se alăture evenimentului Herbalife Braşov Triathlon şi susţine participanţii la competiţia sportivă din data de 19 iulie“, a declarat dl. Cristian Ispas, Director Special Olympics România.
Delegaţia de sportivi Special Olympics România va participa la Jocurile Mondiale de Vară de la Los Angeles, SUA, care vor avea loc în perioada 25 iulie — 2 august. Echipa României va participa cu 29 de sportivi care vor concura la înot, gimnastică artistică, bocce, tenis de masă, fotbal unificat și atletism. Compania Herbalife va sprijini delegația atât cu un ajutor financiar, cât și cu echipamente.
„Mă simt mândru să particip la competiţie alături de echipa Special Olympics! Ei sunt un exemplu pentru fiecare dintre noi şi le urez mult succes la olimpiadă“, a declarat Ciprian Bălănescu, multiplu campion național la duatlon și triatlon proba olimpică şi imaginea Herbalife Brașov Triathlon 2015.
Asociaţia Şapte Scări Braşov în parteneriat cu Clubul Sportiv Smart Atletic organizează cea de-a treia ediție a Herbalife Brașov Triathlon 2015, cu sprijinul Federaţiei Române de Triatlon și Comitetul Olimpic și Sportiv Român, care va avea loc în data de 19 iulie, în orașul Brașov, unde sunt așteptați peste 500 de de participanți, precum și peste 10.000 de spectatori şi iubitori ai sportului în aer liber. Herbalife România este partenerul principal al evenimentului.
Triatlonul va avea un concept fresh, cu o serie de activități și invitați speciali, care se alătură inițiativei pentru a promova importanța mișcării pentru sănătate.