Duelul Mourinho – Guardiola a fost câștigat de spaniol: toate detaliile, la Premier League Magazin

Duelul Mourinho – Guardiola a fost câștigat de spaniol: toate detaliile, la Premier League Magazin, informează tv.eurosport.ro.
Etapa a 4-a din Premier League a început cum nu se putea mai frumos. Pe lângă rivalitatea locală, care are punctul de plecare tocmai în 1881, derby-ul orașului Manchester a readus în prim plan un duel al tehnicienilor. Jose Mourinho și Pep Guardiola încearcă acum să facă performanță pentru Man. United și Man. City însă cu 5 sezoane în urmă își împărțeau victoriile în campionatul Spaniei, pregătind rivalele Real și Barca.

City s-a impus pe Old Trafford cu 2-1. De Bruyne și Iheanacho au marcat pentru oaspeți iar Ibrahimovic a punctat pentru gazde

City are acum maxim de puncte după 4 etape (primul loc în EPL) în timp ce United a rămas cu 3 succese și o înfrângere

Ziua de sâmbătă a continuat pe Eurosport 1 cu alte două super meciuri. Mai întâi, Arsenala avut nevoie de un penalty în prelungiri pentru a trece de Southampton (Cazorla, 90+4) pentru ca Liverpool să nu le acorde nicio șansă campionilor de la Leicester (4-1 pe Anfield).

a treia echipă cu punctaj maxim înaintea acestui weekend, Chelsea a remizat duminică pe terenul lui Swansea (2-2)
Etapa se încheie Live pe Eurosport 1

Sunderland vs Everton este ultima partidă programată în această rundă. Meciul e transmis în direct pe Eurosport 1, începând cu ora 22.00.

Este un duel al extremelor: dacă Sunderland ocupă poziția a 19-a, cu un singur punct adunat în 3 meciuri, Everton este pe 8 și doar egalul cu Tottenham a făcut ca echipa pregătită de Ronald Koeman să nu aibă parte de un start perfect.

Important de menționat: pe banca formației gazdă se aflăDavid Moyes, nimeni altul decât tehnicianul care a condus-o pe Everton timp de 11 ani, în perioada 2002 – 2013. Între timp, scoțianul de 53 de ani a mai trecut pe la Man. United și Real Sociedad.

Despre toate acestea se va vorbi și în cadrul Premier League Magazin (ora 20.30), acolo unde dan Chilom și invitatul permanent, Costin Ștucan/ redactor șef ProSport vor veni din nou cu toate amănuntele partidelor ce pot schimba soarta celui mai spectaculos campionat din lume.