BREAKING NEWS
Search
Etapa a 12-a a demonstrat tuturor cât de imprevizibil este Turul Spaniei și nici astăzi lucrurile nu vor sta altfel, în ultima zi înainte de intrarea în Pirinei

Drumul spre Pirinei. Etapa a 13-a din Turul Spaniei, live pe Eurosport 1

Etapa a 12-a a demonstrat tuturor cât de imprevizibil este Turul Spaniei și nici astăzi lucrurile nu vor sta altfel, în ultima zi înainte de intrarea în Pirinei, informează tv.eurosport.ro.

Etapa a 13-a este cea mai lungă din această ediție de Vuelta. Are 213,4 kilometri, care vor fi parcurși între Bilbao și Urdax-Dantxarinea. Mai mult, rutierii vor avea parte de un traseu în care ascensiunile și coborârile vor alterna de mai multe ori. Înainte de finalul plat, etapa de astăzi are patru cățărări încadrate în numai 100 de kilometri, toate de categoria 3.

Profilul etapei este potrivit în aceeași măsură unei victorii din sprint sau uneia din evadare. Totul depinde de strategia și inspirația celor care își vor asuma riscurile aferente. Am putea astfel asista la un al treilea succes de etapă al lui Gianni Meersman sau la o evadare imbatabilă a lui Fabio Felline. Etapa a 13-a este pe cât de imprevizibilă, pe atât de plină de pasiune și orgolii, iar deznodământul se va da în ultimii kilometri.

Comentatorii Eurosport vor fi alături de rutieri şi de prietenii ciclismului pe toată durata Turului Spaniei. Intră în dialog pe pagina de Facebook, adresează-ţi întrebarea şi primeşti răspuns în timp real.

A 13-a etapă a Turului Spaniei este LIVE pe Eurosport 1 și online pe Eurosport Player de la ora 16:00 și este precedată de „Vuelta Extra”, de la 15:45.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).