„Drumul istovitor” al Simonei Halep până în finala Australian Open a primit premiul „Oscar”

„Drumul istovitor” al Simonei Halep până în finala Australian Open a primit premiul „Oscar” în urma unei anchete inedite, lansată de organizatorii Australian Open pe reţelele de socializare, înaintea decernării premiilor cu acelaşi nume ale Academiei Americane de Film.

Alături de „Drumul istovitor” al Simonei, au mai fost nominalizate la acest premiu evoluţia ucrainencei Marta Kostiuk, în vârstă de 15 ani, cea mai tânără jucătoare calificată în turul al treilea al unui grand slam, în ultimii 20 de ani,  primul titlul de grand slam din cariera Carolinei Wozniacki şi victoria jucătoarei din Taiwan Su-Wei Hsieh în faţa Garbinei Muguruza.

La tenis masculin, „Oscarul” i-a revenit elveţianului Roger Feederer, care a câştigat al XX-lea trofeu de grand slam din carieră. El a fost ales şi la categoria „cel mai emoţionant moment al turneului”, pentru lacrimile vărsate după extraordinara performanţă realizată la vârsta de 36 de ani.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).