Dragoş Dima, învins în finala competiţiei ITF “Vitality Open Tour”

Slovacul Pavel Horansky l-a învins, scor 6-4, 6-4, pe Dragoş Dima, în finala ITF „Vitality Open Tour”, dotată cu premii totale de 10.000 de dolari, competiţie disputată la bază sportivă Tenis Club din Curtea de Argeş. Partida a fost transmisă în direct de Digi Sport. dr“Îl felicit pe Dragoş pentru jocul prestat. Mulţumesc sponsorului Dr Oetker şi celorlalţi pentru organizarea acestui turneu. Am avut parte de condiţii excelente de joc, iar atmosfera a fost deosebită”, a declarat câştigătorului competiţiei. El a primit cecul şi trofeul din partea Directorului General al Dr. Oetker România, Ioan Cozma, care a spus: “Sunt fericit că am putut organiza această competiţie internaţională de anvergură la moderna baza sportivă Tenis Club Curtea de Argeş. A fost minunat şi le mulţumesc tuturor celor care s-au implicat în organizare. Felicitări finaliştilor şi câştigătorilor”. Preşedintele FR Tenis a înmânat premiul lui Dragoş Dima, finalistului competiţiei. “Îl felicit pe câştigător. Mulţumesc sponsorului Dr. Oetker şi celorlalţi sponsori. M-am simţit foarte bine aici. Mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut. Vin şi la anul aici şi promit să joc şi mai bine”, a declarat Dragoş.

dr 1

“Vitality Open Tour este un turneu foarte bun pentru juniorii care îşi doresc să facă trecerea către tenisul profesionist. Am întâlnit aici o bază foarte cochetă şi bine pusă la punct. Supervizorul Mihaela Testiban a fost încântat de condiţiile create de organizatori. Vitality Open Tour este un start care promite foarte mult si sunt convins că toţi cei care s-au implicat o vor face la fel de bine şi în următorii ani”, a dezvăluit George Cosac, președinte FR Tenis.

dr 2

Vitality Open Tour, desfăşurat între 14 şi 20 iulie la Tenis Club Curtea de Argeş, este un turneu internaţional masculin de categoria Futures F8, înscris în calendarul competiţional ITF Pro Circuit. Printre ţările ce au participat la prima ediţie a turneului s-au numărat Italia, România, USA, Slovacia, Franţa, Moldova, Rusia, Canada, Israel, Malaezia, Croaţia, Suedia şi Columbia. Partidele s-au desfăşurat pe cele patru terenuri de zgură de la Tenis Club Curtea de Argeş, bază sportivă dotată tehnic la cele mai înalte standard internaţionale.

Partenerul oficial al “Vitality Open Tour” a fost Dr. Oetker România, iar organizatorii turneului au fost Tenis Club Curtea de Argeş si Federaţia Română de Tenis. Turneul face parte din calendarul competiţional al ITF Pro Circuit. Ediţia 2014 s-a bucurat de sprijinul sponsorilor: Steinel, Karcher, Consiliul Judeţean Argeş, Consiliul Local Curtea de Argeş, Vodafone, Râureni, Mistad, Lupa GPS, Posada SA, Hotel Camino, Păstravăria Brătioara, AS Travel, BCD Travel, Ereea, Campofrio si ARC-Asociaţia Română a Cărnii. Parteneri media: Radio Argeş Expres si Ziarul Argeş Expres. Promotorul turneului este SCG-Smart Corporation Group.