"Dragobete pentru fete”, un festival de rugby-tag

“Dragobete pentru fete”, un festival de rugby-tag

Federatia Romana de Rugby in colaborare cu Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, prof. Iulian Rontescu, Asociatia Sportiva Galaxia Sport, Directia pentru Sport si Tineret a Municipiului Bucuresti si EUROM Construct organizeaza a X-a editie a Festivalului de rugby tag, o editie speciala ce se va adresa practicantelor acestui sport, sub titulatura „Dragobete pentru fete”, informează FR Rugby.

Competitia este programata vineri, 24 februarie 2017, in sala de sport a Scolii Gimnaziale nr. 40 aflata pe Strada Peris, nr. 27, sector 2, Bucuresti, meciurile urmand sa inceapa la ora 09:30.
„Festivalul de rugby tag este un eveniment inedit, reunind 120 de eleve din Bucuresti si Ilfov, din invatamantul primar si gimnazial. Consider ca rolul acestui festival, care va avea loc de Dragobete, acest personaj mitologic de pe meleagurile Carpatine- este sa aduca un zambet pe fata participantelor in prag de sarbatoare, de a schimba perceptia despre acest sport in Romania, si de a atrage catre rugby un numar cat mai mare de eleve”, a declarat Cristian Almaj, Director de Dezvoltare Muntenia Nord.

Competitia se desfasoara la patru categorii de varsta, elevi „clasele a I si a II-a”, „clasele a III-a si a IV-a”, „clasele a V-a si a VI-a” si „clasele a VII-a si a VIII-a”.