Două românce luptă pentru finala BRD Bucharest Open azi, în direct la Digi Sport 2

Două românce luptă pentru finala BRD Bucharest Open azi, în direct la Digi Sport 2

Ambele semifinale de la BRD Bucharest Open, în care sunt implicate Irina Camelia Begu și Ana Bogdan, vor fi ÎN DIRECT la Digi Sport 2, sâmbătă, cu începere de la ora 15:00.

Irina Begu, cap de serie numărul șapte, o va întâlni pe a doua favorită a turneului, Carla Suarez Navarro. Ambele jucătoare au ajuns în ”careul de ași” după ce nu au pierdut set în precedentele trei jocuri.

După încheierea meciului Begu – Suarez Navarro, care va începe la 15:00, se va desfășura și cealaltă semifinală. După ce a trecut de principala favorită, Ana Bogdan se va duela cu Julia Goerges, cap de serie numărul trei. Germanca a eliminat-o, vineri, pe Alexandra Dulgheru, în sferturile de finală.

După încheierea semifinalelor de simplu, Irina Begu și Raluca Olaru vor lupta pentru calificarea în finala de dublu. Principale favorite în această probă, cele două românce se vor duela cu poloneza Katarzyna Piter și belgianca Maryna Zanevska.

Toate cele trei meciuri se vor disputa pe terenul central.

Programul zilei:
CENTRE COURT start 3:00 pm
de la 15:00 – [7] I. Begu (ROU) vs [2] C. Suarez Navarro (ESP)
imediat după – A. Bogdan (ROU) vs [3] J. Goerges (GER)
După o pauză corespunzătoare – [1] I. Begu (ROU) / R. Olaru (ROU) vs K. Piter (POL) / M. Zanevska (BEL)

(text si foto: Digi Sport)Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).