Sâmbătă şi duminică, 15 octombrie şi 16 octombrie, de la 16.00, TVR 1 transmite în direct partidele de handbal feminin: SCM Craiova - CSU Danubius Galaţi şi HCM Râmnicu Vâlcea – CSM Unirea Slobozia

Două noi meciuri de handbal din Liga Naţională, la TVR 1

Sâmbătă şi duminică, 15 octombrie şi 16 octombrie, de la 16.00, TVR 1 transmite în direct partidele de handbal feminin: SCM Craiova – CSU Danubius Galaţi şi HCM Râmnicu Vâlcea – CSM Unirea Slobozia, informează www.tvr.ro.

Liga Naţională de handbal feminin se reia în weekend la TVR cu etapa a şasea. „La Craiova, handbalul a devenit de câţiva ani o iubire alb-albastră şi echipa din Bănie speră ca sâmbătă să umple până la refuz Sala Polivalentă din localitate, la meciul cu nou promovata Danubius Galaţi. Se anunţă un meci dificil pentru handbalistele de la SCM, care nu vor putea conta pe una dintre cele mai valoroase jucătoare, Valentina Elisei, accidentată grav în partida din Capitală cu CSM. Gălăţencele, cu un antrenor ambiţios pe bancă – fostul pivot al naţionalei masculine, Valeriu Costea – vor să producă surpriza rundei, după ce au fost aproape să învingă, în etapa trecută, pe Dunărea Brăila, liderul Ligii Naţionale”, comentează jurnalistul TVR Dragoş Cojocaru. Sâmbătă, 15 octombrie, TVR 1 transmite în direct de la Craiova partida SCM Craiova – CSU Danubius Galaţi, începând cu ora 16.00, cu comentariul lui Dragoş Cojocaru.

La Vâlcea, echipa locală HCM are în continuare o misiune imposibilă în faţa suporterilor: să repete performanţele fostei Oltchim, finalistă în trecut a Ligii Campionilor. Jucătoarele de la Vâlcea, care se bat în acest sezon pentru un loc de cupă europeană, întâlnesc duminică Unirea Slobozia, iar un eventual succes le poate urca pe locul 5 în clasament. Partida de handbal HCM Râmnicu Vâlcea – CSM Unirea Slobozia este în direct la TVR 1 de la Râmnicu Vâlcea, iar comentator este Dragoş Bocanaciu. Duminică, 16 octombrie, de la 16.00.

Începând din această toamnă, timp de doi ani, pe posturile Televiziunii Române (TVR 1, TVR 2, TVR HD şi TVR Moldova) se văd partide din fiecare etapă a celor două competiţii interne principale, Liga Naţională de handbal feminin şi Liga Naţională de handbal masculin. credit foto: sportincluj.roClubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).