Premierul canadian a castigat pariurile cu Obama pe hochei de la JO Soci

Premierul canadian Stephen Harper a castigat doua lazi de bere la pariu cu presedinte SUA, Barack Obama, dupa ce Canada s-a impus in fata americanilor in intalnirile din turneul de hochei pe gheata de la JO de iarna din Soci. „Astept lazile mele de bere”, a scris premierul Harper pe Twitter, dupa ce a castigat pariul facut de cei doi oficiali la dubla intalnire de la hochei pe gheata dintre cele doua tari, atat la feminin, cat si la masculin, de la Soci.

Canada goalkeeper Shannon Szabados

Obama si Harper au pariat pe victoria echipelor lor si la JO de iarna din Vancouver. Obama a pierdut la pariu o lada de bere pentru medalia de aur a echipei feminine a Canadei, care s-a impus in fata americancelor, scor 3-2, in finala, iar a doua pentru echipa masculină, care a trecut de SUA, scor 1-0, in semifinale.

(foto: www.theguardian.com)Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).