Domo, sustinator atat al echipei Dinamo, cat si al Stelei

Dupa ce la sfarsitul lunii iulie DOMO anunta inceperea unui parteneriat pentru sustinerea FC Dinamo in sezonul 2014-2015, la inceputul lunii august retailerul anunta ca devine sustinator si al echipei Steaua.

domo-cover-400

domo dinamo

Astfel, DOMO a devenit partenerul oficial a doua grupari de fotbal de Liga I, iar mascotele retailerului electro-IT, DO si MO, un caine si o pisica cu gusturi, personalitati si pasiuni proprii, vor fi evidentiate in viitoarele campanii de marketing ale brandului.

domo steaua1_n

DO se va alatura fanilor Dinamo, iar MO fanilor Steaua. Fiecare personaj va aparea in campaniile de sustinere, iar logo-ul DOMO va fi prezent pe echipamentele oficiale de joc ale echipelor Steaua si Dinamo, dar si pe alte materiale. Primul meci la care MO a sustinut echipa Steaua a avut loc sambata, 2 august 2014, in timp ce prima partida la care DO a sustinut echipa Dinamo a avut loc luni, 28 iulie 2014.

(foto: facebook fcdinamo.ro si fcsteaua.ro)

 Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).