Halep va rămâne în continuare pe locul 4 WTA. Cibulkova a fost învinsă în semifinale la Doha

Dolce Sport 2 și Digi Sport 2 transmit meciul de deschidere al Turneului Campionilor dintre Simona Halep și Madison Keys

Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 3, va evolua, de la ora 12.00, cu americanca Madison Keys, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 6, în primul meci al Turneului Campioanelor de la Singapore. Partida va fi transmisă în direct pe Dolce Sport 2 și Digi Sport 2.

Madison Keys este, în 2016, câştigătoare la Birmingham şi finalistă la Roma şi Montreal, americanca fiind debutantă la Turneul Campioanelor.

Halep şi Keys s-au mai întâlnit de cinci ori, iar românca s-a impus de patru ori. După ce în 2014 Keys a câştigat primul meci cu Halep, românca s-a impus în toate întâlnirile de atunci, una tot în 2014 şi trei în 2016. În acest an, Halep a învins-o pe americancă în optimi la Wimbledon, cu 6-7(5), 6-4, 6-3, în finală la Montreal, cu 7-6 (2), 6-3, şi în sferturi la Wuhan, cu 6-4, 6-2.

Duminică, nu înainte de ora 14.30, germana Angelique Kerber, locul 1 WTA, va evolua cu sportiva slovacă Dominika Cibulkova, locul 8 WTA şi cap de serie numărul 7, în cel de-al doilea meci din cadrul Grupei Roşii.

În Grupa Albă vor evolua poloneza Agnieszka Radwanska, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 2, sportiva cehă Karolina Pliskova, locul 5 WTA şi cap de serie numărul 4, spaniola Garbine Muguruza, locul 6 WTA şi cap de serie numărul 5, şi Svetlana Kuzneţova (Rusia), locul 9 WTA.

Partidele din Grupa Albă vor avea loc luni.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).