Doi bucuresteni au castigat 100.000 euro in mai putin de 48 de ore

Toamna a inceput cum nu se putea mai bine pentru doi dintre jucatorii aparatelor de tip slot machine Mega Jackpot, din agentiile Stanleybet. Acestia au reusit sa castige impreuna in mai putin de 48 de ore suma de 447.080,87 lei.Primul dintre ei, jurist de meserie, a pus mâna pe marele premiu în seara zilei de joi, 4 septembrie, în agenția Stanleybet, din Șoseaua Colentina, zona Obor câștigând premiul Mega Jackpot in valoare de 55.000 euro. Bucureșteanul a intrat în posesia premiului Mega Jackpot cu numărul 41, marți,  9 septembrie orele 19.00 în agenția norocoasă din Șoseaua Colentina, zona Obor. La numai două zile, în agenția Stanleybet din P-ța Amzei, un alt bucureștean trăiește pe propria-i piele senzația câștigării premiului Mega Jackpot în valoare de 48.000. Acesta va intra în posesia premiului Mega Jackpot cu numărul 42, joi, 11 septembrie, orele 14.00 în agenția Stanleybet din P-ța Amzei. Frecvența premiilor Mega Jackpot câștigate nu mai  reprezinta nicio noutate, în ultimele 30 de zile au fost câștigate 4 premii Mega Jackpot în valoare totală de 1 milion de lei. Bilanțul general al Mega Jackpot este impresionant, numai anul acesta fiind acordate 11 premii Mega Jackpot în valoare de peste 3 milioane lei , iar în cei 4 ani de prezență pe piața din România, Mega Jackpot a făcut fericiți 42 de români care împreună au câștigat premii în valoare de peste 14 milioane lei.

Despre Mega Jackpot

Mega Jackpot reprezintă un sistem de jackpot unic în România, prezent în agențiile Stanleybet, a carui valoare pornește de la 200 000 de lei. Acesta cuprinde 220 aparate de tip slot-machines legate în rețea, iar banii se cumulează de la toate aparatele, generând astfel câștiguri uriașe.  De la lansare și până în prezent, Mega Jackpot a acordat premii totale în valoare de 3 MILIOANE DE EURO.

Despre Stanleybet

Serviciile grupului britanic Stanleybet International sunt disponibile în România, în peste 350 de agenții, din mai bine de 90 de orașe. Pe lângă gama variată de pariuri sportive, în agențiile Stanleybet se poate paria pe numerele extrase la peste 60 de loterii internaționale, pe rezultatele diferitelor concursuri Eurovision, Sanremo, pe câștigătorii Festivalului de Film European, Oscar, Grammy, pe consursuri TV – Dansez pentru tine, Vocea României –, precum și pe evenimentele virtuale V-Sports. Stanleybet International este în prezent principalul grup transfrontalier de pariuri off-line din Europa, care operează peste 2 000 de agenții de pariuri în 8 state europene.

JP