Director Marketing Sportiv Alexandrion Group, Valentin Popescu: A fost o finală de Campionat Mondial spectaculoasă

Directorul de Marketing Sportiv al Alexandrion Group, Valentin Popescu, a declarat pentru televiziunea „Teo-TB” din Rusia, că a fost o finală spectaculoasă de Campionat Mondial.

“Franţa trebuie felicitată pentru trofeu, deşi Croaţia a jucat bine în primele 20 de minute şi a controlat jocul. Jocul s-a schimbat după autogol de la o fază fixă. În faţa unei echipe puternice, cum este Franţa, nu trebuie să faci greşeli. Dar şi Croaţia trebuie să fie mândră de ce a reuşit. A fost o finală spectaculoasă”, a declarat Valentin Popescu.

O delegaţie a jurnaliştilor români, alături de Directorul de Marketing Sportiv al Alexandrion Group, Valentin Popescu, a fost prezentă la finala Franţa – Croaţia, iar a doua zi s-a întâlnit cu reprezentanţi ai jurnaliştilor din Rusia.

Cele două delegaţii au vizitat azi obiectivele importante din Moscova şi au anunţat că se pregătesc pentru Jocurile Mondiale Media de la Bruxelles.

Reprezentativa Franţei a câştigat Cupa Mondială la fotbal pentru a doua oară în istorie, după ce a învins, duminică, la Moscova, cu scorul de 4-2 (2-1), selecţionata Croaţiei.

(corespondenţă de la trimisul special la Moscova, Romeo Chiriac)Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).