Diferite tipuri de bonusuri cu rotiri gratuite și ce trebuie să căutați

Cazinourile online nu duc niciodată lipsă de bonusuri, pe care le folosesc pentru a atrage jucătorii. Învârtirile gratuite sunt de departe cele mai populare bonusuri de la cazinourile online.

În timp ce majoritatea cazinourilor oferă rotiri gratuite doar jucătorilor noi, altele oferă, de asemenea, jucătorilor existenți astfel de recompense pentru a-i menține dependenți și pentru a le îmbunătăți experiențele de joc.

Fie că sunteți un jucător nou sau existent, rotirile gratuite fără rulaj sunt o recompensă excelentă. Ele vă ajută să învârtiți rolele la jocul dvs. de păcănele preferat fără să vă riscați banii. Având în vedere că jocurile de sloturi sunt unul dintre cele mai jucate jocuri de cazino, nu este de mirare că operatorii de cazinouri oferă întotdeauna jucătorilor mai multe șanse de a juca gratuit titlurile lor preferate. Există diferite tipuri de rotiri gratuite, după cum veți afla, dar mai întâi trebuie să înțelegeți ce sunt rotirile gratuite.

Ce sunt rotirile gratuite?


După cum sugerează și numele, rotirile gratuite permit jucătorilor să parieze gratuit la jocurile de cazino online. În loc să vă cheltuiți banii câștigați cu greu pentru a învârti rolele, vă folosiți rotirile gratuite până când acestea se epuizează. Dacă reușiți să nimeriți pe o combinație câștigătoare în timp ce vă folosiți rotirile gratuite, vă veți primi în continuare câștigurile.

Aceasta înseamnă că vă puteți folosi rotirile gratuite pentru a vă bucura de jocul dvs. de păcănele preferat fără a risca banii. De asemenea, unele cazinouri nu vă cer să depuneți niciun ban pentru a vă activa rotirile gratuite. Începeți să învârtiți rolele și depuneți bani doar atunci când vă epuizați rotirile gratuite. În majoritatea cazurilor, trebuie să depuneți bani pentru a vă retrage câștigurile.

Învârtirile gratuite fac parte, de cele mai multe ori, din pachetul de bonusuri de bun venit la majoritatea cazinourilor online care oferă jocuri de păcănele. Aceste rotiri gratuite vin cu termeni și condiții pe care jucătorii trebuie să le înțeleagă.

Unele dintre cerințe includ:

Timp: cazinourile online specifică durata în care jucătorii trebuie să își folosească rotirile gratuite. Odată ce timpul se scurge, rotirile gratuite expiră și nu mai sunt valabile. Pentru a evita să le pierdeți, utilizați întotdeauna rotirile gratuite înainte de data de expirare.

Sloturile permise: bonusurile fără rulaj sunt atașate la anumite titluri de sloturi, după cum specifică cazinoul. Citiți întotdeauna cu atenție textul cu litere mici înainte de a vă folosi rotirile gratuite pentru a evita să le folosiți titluri greșite și să pierdeți câștigurile pe care le-ați putea obține.

Mărimea pariului permisă: cazinourile online specifică, de asemenea, mărimea pariului pe care jucătorii îl pot plasa folosind rotirile gratuite. Jucătorii selectează suma pe care doresc să o parieze pe un anumit joc de păcănele atunci când folosesc rotirile gratuite. Cazinoul își păstrează dreptul de a stabili suma maximă pe care un jucător o poate paria folosind rotirile gratuite.

Cerințe de pariere: în unele cazuri, jucătorii trebuie să parieze câștigurile obținute din rotirile gratuite de un anumit număr de ori înainte de a putea retrage banii. Cerințele de pariere variază de la 20x în sus, în funcție de cazino. De exemplu, dacă câștigați 10$ și trebuie să pariați banii de 40 de ori în timpul rotirilor gratuite, trebuie să pariați 400$ la acel joc de sloturi.

Tipuri de rotiri gratuite


Veți găsi diferite tipuri de rotiri gratuite la cazinourile online. În cea mai mare parte, acestea sunt oferite jucătorilor noi. Vei vedea aceste oferte pe site-urile oficiale ale cazinourilor tale preferate, în special pe pagina lor de start. Unele nici măcar nu vă cer să vă înregistrați mai întâi. Puteți încerca să învârtiți rolele folosind rotirile gratuite și să vă înregistrați mai târziu. Unele dintre rotirile gratuite populare includ:

Rotiri gratuite fără depunere


Deși multe cazinouri le cer jucătorilor să depună fonduri pentru a-și activa bonusurile, inclusiv rotirile gratuite, unele cazinouri nu o fac. Acestea vă permit să vă răscumpărați rotirile gratuite fără a face primul depozit. Acestea sunt cunoscute sub numele de rotiri gratuite fără depunere.

Rotirile gratuite fără depunere sunt unul dintre cele mai râvnite bonusuri de către jucătorii de sloturi online, deoarece le permit să încerce noi sloturi sau cazinouri înainte de a-și risca banii. Odată ce și-au epuizat rotirile gratuite, trebuie să depună bani pentru a-și retrage câștigurile.

Învârtiri gratuite fără miză


Acestea sunt relativ noi în cazinourile online. Învârtirile gratuite fără pariu ar putea fi viitoarele bonusuri de la cazinourile online. În cazul celorlalte tipuri de rotiri gratuite, jucătorii trebuie să îndeplinească o cerință de pariere înainte de a-și putea retrage câștigurile. Cu toate acestea, nu este cazul cu rotirile gratuite fără miză, deoarece nu există o astfel de cerință.

Jucătorii își pot retrage câștigurile instantaneu, deoarece, de asemenea, nu este nevoie să pariați prin bonusuri. Cu toate acestea, aceste tipuri de rotiri gratuite sunt disponibile doar pe câteva cazinouri online.

Bonus de depunere + rotiri gratuite


De cele mai multe ori, rotirile gratuite vin la pachet cu un bonus de depunere. Jucătorii trebuie să depună bani pentru ca cazinoul să îi egaleze cu un anumit procent pentru a le oferi credite de joc suplimentare. Bonusul vine, de asemenea, cu rotiri gratuite ca o completare plăcută. Unele cazinouri online le oferă jucătorilor și mai multe rotiri gratuite pentru depozitele ulterioare.

Concluzie


Dacă sunteți nou în jocul de sloturi, trebuie să cunoașteți tipurile de bonusuri de rotiri gratuite oferite de cazinourile online. Faptul că profitați de astfel de oferte vă va ajuta foarte mult, deoarece vă puteți bucura de jocurile de păcănele preferate fără să vă riscați banii. Data viitoare când vizitați un cazino online, țineți cont de acest lucru.