Di Caprio oferta Stanleybet premiile Oscar

Oferta Stanleybet la premiile Oscar

Leonardo DiCaprio, actorul principal din “Revenant”, se află în prim-planul acestei ediții a premiilor Oscar și are șanse mari să cucerească prima sa statuetă din carieră, atenția bookmakerilor Stanleybet fiind însă îndreptată nu doar asupra favoriților, ci și asupra altor nume care pot produce surprize și care pot aduce celor care pariază chiar și 4100 lei la fiecare 100 lei mizați.

DiCaprio a ajuns la cea de a șasea nominalizare din carieră la Oscar, fără ca până acum să fi câștigat vreo statuetă. Cu toate că, în trecut, a avut roluri care au fost primite mult mai bine de critici (Candy din ”Django” sau Teddy din “Shutter Island”), interpretarea lui Hugh Glass (“Revenant”, bazat pe fapte reale) l-a adus mai aproape de Oscar ca niciodată. Dacă DiCaprio a primit de la bookmakerii Stanleybet o cotă de 1.04 pentru a se impune la această categorie, unul dintre contracandidați, Matt Damon (“The Martian”) este cotat cu 41.0, ceea ce înseamnă un câștig potențial foarte mare pentru cei care vor să plaseze un pariu.  Actrițele aflate în cursa pentru cel mai bun rol principal feminin au primit următoarele cote: B. Larson (”Room”) – 1.10, S. Ronan (”Brooklyn”) – 8.00, C. Blanchett (”Carol”) – 14.0, J. Lawrence (”Joy”) – 14.0, C. Rampling (”45 Years”) – 31.0. Cate Blanchett are două Oscaruri și dacă îl va lua acasă și pe al treilea, ea le-ar aduce celor care pariază pe succesul său un câștig de 1400 lei la fiecare 100 lei miză. Mai multe categorii ale premiilor Oscar au primit cote, inclusiv pentru cea mai bună animație, acolo unde “Inside Out” este marea favorită. Pariurile pot fi plasate până pe 27 februarie, atât online, la adresa www.stanleybet.ro, cât și din agenții.  O surpriză la categoria pentru “Cel mai bun film” – “Revenant”, care pornea cu a treia șansă a urcat pe poziția a doua, cu o cotă de 2.75 și mai este depășit doar de “Spotlight” (2.38). Al treilea clasat este “The Big Short” (3.20). Pe de altă parte “Revenant” se află în pole-position la alte categorii, cum ar fi și cea pentru regie, acolo unde Alejandro Inarritu are o cotă de 1.37.
Filmele cu cele mai multe nominalizări la cea de a 88-a ediție a Oscarurilor sunt: “Revenant” (12), “Mad Max” (10) și “The Martian” (7).

Despre Stanleybet
Prezent pe piața din România încă din 2004, Grupul britanic Stanleybet își oferă în prezent serviciile atât în cele peste 360 de agenții, din aproape 100 de localități, cât și online pe www.stanleybet.ro.
Obiectivul Stanleybet a fost și rămâne oferirea celor mai bune servicii de pariere. În cei 12 ani de prezență în România, Stanleybet și-a dovedit profesionalismul, a diversificat în mod continuu oferta de pariuri, a câștigat încrederea clienților și a contribuit activ la evoluția pieței de pariuri românești. Cu o experiență de aproape 60 de ani în pariuri sportive, Stanleybet este principalul grup transfrontalier de pariuri din Europa, care operează peste 2 000 de agenții de pariuri în 8 state europene: Anglia, Italia, România, Belgia, Cipru, Lituania, Croația și Danemarca. (FOTO: http://www.laineygossip.com)