BREAKING NEWS
Search

Dementor continua parteneriatul cu FR Motociclism, cu plafon de premiere de 100.000 lei

“DEMENTOR – unic importator in Romania al marcilor KTM, HUSQVARNA si HUSABERG anunta, in urma intalnirii dintre presedintele DEMENTOR – dl. Dan Tatoiu si presedintele FRM – dl. Cristian Muresan, continuarea parteneriatului cu Federatia Romana de Motociclism inceput sezonul trecut”: – Plafonul de premiere pus la dispozitie s-a mărit pentru sezonul 2014 la 100.000 RON;dementor_33482

 

– Toti sportivii licentiati de catre FRM in 2014 ce vor participa la intrecerile Campionatelor Nationale pe o motocicleta marca KTM, Husqvarna, Husaberg sau la schimbarea brand-ului cu oricare dintre cele trei vor fi eligibili pentru a fi premiati.Premiile vor fi acordate doar sportivilor eligibili. Dementor isi rezerva dreptul de a acorda premii sportivilor sau cluburilor dupa criterii stabilite intern. Vor fi luate in considerare valoarea actuala sau potentiala a sportivului, materialul de concurs, gradul de cunoastere a brandului KTM sau HUSQVARNA, implicarea si seriozitatea în sport, etc.

– O mare parte a atentiei specialistilor de la Dementor va fi dedicata celor mici fara de care acest minunat sport nu poate avea viitor.
– Dementor a donat deja o motocicleta mini 50 pentru un junior promitator cat si un echipament pentru un pilot veteran.
Totodata va începe si acordarea premiilor pentru sezonul trecut, cei 20 de sportivi fruntasi in 2013 urmand sa primeasca prin posta pachetele comandate in baza voucherelor, informeaza site-ul frm.ro.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).