BREAKING NEWS
Search
Delegația României va participa la Olimpiada Internațională Media de la Alicante

Delegația României va participa la Olimpiada Internațională Media din Alicante

Delegația României va participa la Olimpiada Internațională Media din Alicante (Spania), competiție care se va desfășura în perioada 3-10 octombrie.

Jurnaliștii “tricolori”, care sunt susținuți de Aqua Carpatica, Alexandrion Grup și Stanleybet, vor participa alături de aproximativ 250 de ziariști din 12 țări la seminarii pe teme de media și vor concura la câteva discipline sportive. Din delegația jurnaliștilor români face parte și directorul de marketing sportiv al Alexandrion Grup, Valentin Popescu, care este și editorialist la Sport Profit.

Ziariștii români, constituiți în Clubul Sportiv al Jurnaliștilor, s-au clasat pe podium la precedentele ediții ale Olimpiadelor Internaționale Media la fotbal, volei, tenis de masă, baschet, tenis, natație sau petanque.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).