Olimpiada jurnaliști Alicante Stanleybet

Jurnaliștii, sponsorizați de Stanleybet la OIM

Delegația României, sponsorizată de compania britanică Stanleybet,  va participa la începutul lunii octombrie la Olimpiada Internațională Media (OIM) din Alicante (Spania).

La unde Olimpiada Internațională Media (OIM) din Alicante (Spania) și-au mai anunțat prezența aproximativ 150 de jurnaliști din 12 țări.  În Alicante (Spania), jurnaliștii tricolori, pe lângă participarea la diverse acțiuni media (simpozioane, conferințe, etc), vor concura la mai multe discipline sportive. Printre aceste discipline sportive se numără fotbal, volei, baschet, petanque, tenis, tenis, tenis de masă, atletism, ciclism, aruncarea greutății, tir, înot, tir cu arcul, etc.  Iar naționala de fotbal a jurnaliștilor a susținut aseară o partidă de pregătire pentru Olimpiada Internațională Media în compania formația companiei Stanleybet, încheiată cu scorul de 2-2. De altfel, naționala de fotbal a jurnaliștilor, având ca sponsor casa de pariuri Stanleybet, a cucerit medalii de aur la fotbal ultimele patru la ediții ale Olimpiadelor Internaționale Media, din Liban, Croația, Tunisia și Muntenegru.

Prezent pe piața din România încă din 2004, grupul britanic Stanleybet își oferă în prezent serviciile atât în cele 370 de agenții, din aproape 100 de localități, cât și online, prin platforma www.stanleybet.ro.

În cei 12 ani de prezență în România, Stanleybet și-a perfecţionat continuu oferta de pariuri şi facilităţile oferite clienţilor săi, cultivând divertismentul de a paria într-un mod distinct, care a poziţionat compania drept una dintre cele mai apreciate în piața de pariuri autohtonă.

Cu o experiență de aproape 60 de ani în pariuri sportive, Stanleybet este principalul grup transfrontalier de pariuri din Europa, care operează peste 2 000 de agenții de pariuri în 7 state europene: Anglia, Italia, România, Belgia, Cipru, Croația și Danemarca.

st4

(FOTO: imagini de la întânirea amicală de fotbal din Complexul sportiv din Lacul Tei)Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).