De la inginerie aerospatiala la o cariera in fitness – Piriu Alexandru Florentin

Salut, ma numesc Piriu Alexandru Florentin, am 20 de ani, sunt student la Universitatea Politehnica Bucuresti, Facultatea de Inginerie Aerospatiala.

Am inceput viata sportiva de cand eram in scoala generala practicand fotbal la echipa scolii, apoi am inceput sa practic ju-jitsu traditional. Totul insa s-a schimbat cand am inceput sa joc baschet de performanta, ultimii 2 ani petrecandu-i la Rapid Bucuresti in liga nationala, moment in care am hotarat sa combin baschetul cu fitness-ul.

In ciuda micilor pauze care au existat, mi-am dat seama ca pentru mine nu mai era o obisnuinta, ci devenise o dependenta, dependenta de miscare.

Fitness-ul am inceput sa-l practic alaturi de tata, deoarece el m-a introdus in aceasta “lume” si ii sunt foarte recunoscator pentru asta. Pot spune ca este cel mai bun tratament,a tunci cand intri in sala, te deconectezi de toate problemele personale, stii ca timpul pe care il petreci acolo ti-l dedici doar tie, dand ce ai mai bun pentru tine si incercand sa ajungi si sa dezvolti cea mai buna latura a ta.

Pana la urma, e bine sa parasesti sala de antrenament cu zambetul pe buze dupa ce stii ca efortul depus este in favoarea ta. Asa am ajuns sa urmez cursul de antrenor personal in cadrul Asociatiei Succes in Educatie si Sport, unde mi-am perfectionat pozitii, miscari, am invatat cateva exercitii noi si as vrea in continuare sa ma dezvolt si sa incep o cariera ca antrenor personal.

Unul dintre idolii mei care ma motiveaza zilnic si ma face sa continui mereu sa mi urmez pasiunea este C.T Fletcher, tot el spunand ca, pentru a fi cel mai bun in ceea ce faci, trebuie sa fii obsedat sa fii cel mai bun,iar acest citat ma face sa fiu mai bun pe zi ce trece “The most powerful motivational speeches that I’ve ever heard came from people who told me I couldn’t do something. I was bound and determined to show them that I could.Succes Grup - compania dumneavoastra de servicii integrate - marketing, presa, consultanta, software - Pentru detalii vă rugăm să ne contactați la contact@succes-grup.ro sau la telefon 0771.430.955.