De ce trebuie să ții cont atunci când vrei să iei un bonus la pariuri sportive

Bonusurile oferite de casele de pariuri pentru clienții noi sunt diversificate. Unii operatori oferă pariuri fără risc, alții pariuri gratuite, iar majoritatea acordă un procent (în general 100%) din suma pe care o depune clientul prima dată.

Bonusurile oferite de casele de pariuri pentru clienții noi sunt diversificate. Unii operatori oferă pariuri fără risc, alții pariuri gratuite, iar majoritatea acordă un procent (în general 100%) din suma pe care o depune clientul prima dată.

Indiferent pentru care tip de bonusuri vei opta trebuie să iei în calcul câteva aspecte pe care le voi prezenta în continuare.

Condițiile de acordare a bonusului

În primul rând trebuie să citești termenii și condițiile unui bonus ÎNAINTE de a beneficia de el.

De ce?

Pentru că unele bonusuri se acordă doar dacă atunci când te înregistrezi scrii un anumit cod bonus sau selectezi un anumit lucru pe formularul de înregistrare. Dacă tu nu vei citi detaliile bonusului înainte și ai apucat să te înregistrezi vei rata șansa să-l obții.

Unele case de pariuri oferă bonus doar dacă prima depunere a fost făcută într-o perioadă de timp de la crearea contului (în aceeași zi, în maxim 3 zile, în maxim 7 zile etc). Și de acest aspect trebuie să ții cont.

Nu în ultimul rând contează și metoda prin care alegi să depui prima dată. În principiu toate bonusurile se acordă la depuneri cu cardul bancar. Deci dacă alegi această metodă de plată ar trebui să primești bonus fără probleme.

În schimb, dacă alegi să depui prin portofele electronice precum Skrill, Neteller sau Paysafecard trebuie să ai grijă. Unele agenții NU oferă bonus dacă prima depunere a fost făcută cu ajutorul unui portofel electronic.

Condiții de eliberare a bonusului

Eliberarea bonusului înseamnă transformarea bonusului în bani reali pentru a putea fi retras din contul de pariuri online.

Peste aceste condiții este important să te uiți cu atenție ÎNAINTE de a efectua depunerea eligibilă.

De ce?

Unele bonusuri au perioade scurte în care trebuie transformate în bani reali. Dacă de exemplu depui 300 RON și trebuie să rulezi 3.000 RON (de 10 ori suma depusă) în decurs de 7 zile și în următoarele 7 zile nu se joacă mai nimic interesant vei ajunge să plasezi pariuri pe pronosticuri în care poate nu ai încredere mare. Astfel vei risca să pierzi bonusul.

Alte bonusuri au condiții de eliberare pe cote minime mai mari de 1.80 sau 2. Dacă tu joci 90% dintre bilete pe cote de 1.50-1.60 îți va fi greu să rulezi de 10 ori suma bonus pe evenimente cu cote de 1.80 sau 2. De aceea și acest aspect al cotei minime trebuie luat în calcul.

Bonusurile oferite de casele de pariuri reprezintă în mod cert un mare avantaj pentru pariori. De exemplu dacă alegi să depui la o casă de pariuri care oferă bonus 100% până la 1.000 RON vei depune 1.000 RON și vei avea 2.000 RON pentru pariuri sportive. În același timp, însă, trebuie să ții cont și de ceea ce am scris în acest articol pentru a nu risca să irosești banii pe un bonus care nu se pliază pe modul tău de pariere.Succes Grup - compania dumneavoastra de servicii integrate - marketing, presa, consultanta, software - Pentru detalii vă rugăm să ne contactați la contact@succes-grup.ro sau la telefon 0771.430.955.