De ce tot mai multe persoane apeleaza la office 365?

Cei care sunt interesati de office 365 ar trebui sa ia in calcul si toate avantajele pe care aceasta solutie moderna le ofera. Toate acestea sunt elemente extrem de importante si fac ca pretul sa fie pe deplin justificat.

Costurile pentru implementarea unei solutii smart de genul Office 365 difera in functie de mai multe aspecte, cum ar fi numarul de persoane care folosesc programul si toate caracteristicile pentru care managerul a optat atunci cand a semnat contractul.

Office 365 – care sunt optiunile utilizatorilor?

Atunci cand se discuta despre Office 365 se va tine cont de mai multe aspecte extrem de importante.

In primul rand este vorba despre numarul de utilizatori. Ulterior este vorba despre solutia software aleasa si despre ceea ce solicita firma. Sunt mai multe aplicatii incluse in pachetul office si acestea sunt cele care vor modifica pretul. De aceea nu se poate vorbi despre un cost standard.

Posibilitatea de a colabora eficient la distanta

Primul dintre beneficiile oferite de Office 365 este posibilitatea de a colabora eficient si rapida la distanta. Angajatii nu mai trebuie sa se afle in aceeasi camera pentru a interactiona in mod optim. Este suficient ca acestia sa fie conectati la aceeasi platforma pentru a vedea in timp real toate modificarile facute de ceilalti pariticipanti la un anumit proiect.

Tot ce conteaza este ca fiecare persoana sa aiba o conexiune la internet, ceea ce nu mai reprezinta o problema pentru ca peste tot se gaseste internet wireless sau, in conditii extreme se poate face hotspot pe telefon.

Toate datele si informatiile importante sunt protejate

Pentru ca este vorba despre o solutie care ruleaza in cloud, informatiile nu sunt stocate pe calculatorul niciunuia dintre membrii echipei. Ele sunt disponibile online si vor fi vazute si modificate de toti. Asta inseamna ca nu se mai fac nenumarate copii pe care sa se lucreze.

Solutia de a stoca in cloud mai aduce un beneficiu important. Informatiile sunt la adapost. Chiar si in momentul in care serverele se strica, furnizorul de servicii ofera garantia pentru recuperarea tuturor informatiilor.

De asemenea se fac backupuri dese pentru ca orice informatie sa ramana stocata undeva. In calculatoarele persoanel sau in cele de la munca acest lucru nu se intampla. In momentul in care un HDD se strica se va apela la servicii extrem de scumpe de recuperare a datelor. Aceste servicii costa foarte mult si nici macar nu ofera garantia ca vor recupera totul.

In momentul in care un segment din HDD se distruge informatia din zona respectiva devine corupta si nu mai poate fi recuperata corect sau integral.

Tinand cont de toate aceste aspecte si de faptul ca aplicatia este compatibila cu toate tipurile de sisteme de operare, pretul este cu siguranta justificat, indiferent care ar fi acesta. Echipa primeste acces la o solutie informatica premium, care vine in ajutorul fiecare persoane si care va duce in timp la eficientizarea procesului de colaborare si de lucru.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).