De ce fiecare jucător la cazino ar trebui să participe la turnee

Orice jucător are jocul său favorit şi îi acordă cu predilecţie o atenţie mai mare decât oricărui alt joc din oferta platformei unde activează ca jucător. Dacă eşti fan sloturi cu siguranţă că păcănelele o să îţi ocupe tot timpul şi dacă eşti un împătimit al jocului de loto, atunci vei juca la toate sistemele din oferta unui cazino. Este o greşeală că te dedici numai jocului favorit? În nici un caz, dar atunci când eşti fixat numai pe un anumit joc pierzi din vedere alte oportunităţi care îţi pot aduce la rândul lor beneficii financiare nesperate. Despre turneele care te aşteaptă pe toate platformele  şi cărora nu le-ai acordat până acum atenţia cuvenită vom discuta în următorul topic, aşa că parcurge-l cu atenţie.

Câştig de experienţă

Poţi încerca câte pacanele EGT gratis vrei, pentru că toate platformele online îţi permit să faci acest lucru odată ce ai ales să le treci pragul. Dar, dacă vrei să guşti din adrenalina adevărată, atunci numai jocul cu miză reală îţi poate oferi acest lucru la superlativ. Se câştigă în acest fel şi o bogată experienţă de joc, care va face din tine un jucător redutabil în viitor. Ştii ce jocuri să eviţi, ştii de asemenea să le identifici întotdeauna pe cele mai profitabile şi vei recunoaşte întotdeauna o oportunitate suplimentară de a face bani.

O asemenea oportunitate este cea reprezentată de turnee, care sunt oferite cu generozitate de către toate cazinourile care activează în industria de iGaming. Cele mai cunoscute sunt turneele de sloturi şi cele de poker, care oferă o şansă de neratat dacă vrei să bifezi o experienţă inedită ca şi jucător. Cu ce excelează aceste turnee astfel încât sunt ofertate atât de des de către cazinouri? În primul rând pentru că oferă jucătorilor o şansă suplimentară de a câştiga sume mari de bani şi în al doilea rând, aduce prestigiu site-ului care le promovează.

Atunci când un asemenea turneu este disponibil, acesta se adresează numai jucătorilor care deţin calitatea de clienţi. Este singura condiţie impusă de cazino şi până la urmă este o cerinţă decentă, având în vedere beneficiile pe care un asemenea turneu le oferă celor care îl accesează. Participarea la un turneu, indiferent de jocul pe care îl promovează, este gratuită în totalitate şi nu trebuie să îndeplineşti cerinţe suplimentare pentru a te înscrie. Pur şi simplu accesezi oferta de turneu, îţi afirmi intenţia de a participa şi te înscrii printre potenţialii jucători.

Premiile care sunt ataşate unui turneu sunt însă adevăratele motive care te fac să te înscri în această competiţie. Chiar dacă nu ai cine ştie ce experienţă, poţi ajunge să câştigi un premiu substanţial chiar dacă te clasezi între primii 10 jucători. Este adevărat că trebuie să existe numai un singur ocupant al locului 1, însă de ce să nu încerci? În final, pe lângă posibilitatea câştigării unui premiu important în bani, ai un câştig sigur, ţi-ai îmbogăţit experienţa de jucător şi ai adăugat încă o reuşită în istoria ta personală de joc.

Şansa de câştiguri mari

Sunt prezente în oferta cazinourilor 2 mari oferte de turnee, cele care se raportează la sloturi şi cele de jocuri de masă, cu exponentul sau de forţă, jocul de poker. Alegerea oricărui tip de turneu aduce unui jucător o şansă reală de a câştiga un premiu colosal. Toţi jucătorii ştiu că sloturile pot oferi câştiguri imediate care depăşesc mii şi zeci de mii de lei dar şi că acestea au ataşate premii suplimentare de-a dreptul exorbitante. Aceste premii se regăsesc sub denumirea de jackpoturi progresive şi sumele care se pot câştiga prin intermediul lor depăşesc bariera de 1 MILION de EURO.

În cadrul unui turneu de sloturi nu vei avea posibilitatea de a câştiga un jackpot însă vei avea la dispoziţie premii la fel de importante. Trebuie doar să ajungi în clasamentul final şi de ce nu, să şi câştigi turneul.

Pentru jocul de poker, ştii deja că premiile care te aşteaptă aici sunt unele foarte generoase prin mărimea cu care sunt ofertate. Un turneu de poker WSOP aduce adesea unui câştigător sume care depăşesc milioane de dolari şi mai mult decât atât, recunoaşterea calităţilor sale de jucător. Poţi îndrăzni să crezi că şi tu poţi deveni un asemenea jucător, trebuie numai puţin curaj şi multă determinare. Orice jucător poate participa la un turneu WSOP şi în egală măsură oricine îşi poate adjudeca marele premiu.

Până atunci însă este bine să te orientezi pe turneele de poker care sunt oferite de cazinourile online. Acestea poate că nu au premii atât de valoroase dar îţi oferă la rândul lor şansa de a acumula premii mari şi prestigiu pe măsură. Cum participarea este una gratuită, turneele de poker organizate de către cazinourile online sunt şansa ta de a cunoaşte în profunzime jocul şi de a vedea cum reacţionezi în condiţii reale de competiţie.

Cu cât vei înainta în competiţie, cu atât vei observa cum jocul devine mult mai interesant şi îţi va trezi instinctul de învingător. Deja dacă eşti în primii 10 jucători care au rezistat până în faza finală este clar că ai şi câştigat şi înscrierea în turneu a meritat. Dar dacă ajungi să fi numărul 1 la un turneu de poker online, pe lângă premiul consistent în bani ai câştigat stima celorlalţi jucători şi mai ales încrederea în forţele proprii. O să ai în final un cont consistent în bani şi o invitaţie garantată la următoarele turnee de poker.

Concluzie

Oferta unui cazino, indiferent dacă acesta este fizic sau online, este una cu adevărat impresionantă. Nu lipsesc păcănele  care sunt prezente într-un număr de sute şi îi de titluri dar nici jocurile de masă, de unde poker-ul se remarcă în mod deosebit. Pentru că sunt cele mai populare jocuri dintr-un cazino, platformele care le oferă organizează des turnee care să le pună în valoare. Dacă nu ai mai participat până acum la un turneu de sloturi sau de poker este timpul să îţi schimbi mentalitatea şi să te înscrii cât mai repede în unul dintre ele.

Cine ştie, poţi să fi câştigătorul de mâine, aşa că de ce să nu încerci măcar?!