Alina Tănăsie a câștigat etapa de 1-8 Martie a concursului „MINGI CU ALEXANDRION GRUP"

Alina Tănăsie a câștigat etapa de 1-8 Martie a concursului „MINGI CU ALEXANDRION GRUP”

Etapa specială dedicată reprezentantelor sexului frumos a concursului „CÂȘTIGĂ MINGI CU ALEXANDRION GRUP ȘI FUNDAȚIA ALEXANDRION”, care s-a desfășurat în perioada 1-8 martie, a fost câștigată de Alina Tănăsie din București.

La tragerea la sorți pentru această etapă au intrat toate reprezentantele sexului frumos care au aplicat pentru cea de a treia ediție a concursului (până la 1 martie).

Sport Profit a lansat un concurs în care cititorii pot câștiga un set alcătuit din trei mingi (baschet, fotbal și handbal), oferite de Alexandrion Grup și Fundația Alexandrion.

În curând va urma cea de a cincea etapă a concursului „CÂȘTIGĂ MINGI CU ALEXANDRION GRUP ȘI FUNDAȚIA ALEXANDRION”.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).