David Beckham a câştigat 71.000 de lire sterline pe zi în 2016

David Beckham a câştigat 71.000 de lire sterline pe zi în 2016

David Beckham a câştigat 71.000 de lire sterline pe zi în anul 2016, a dezvăluit o sursă pentru tabloidul The Sun

Compania lui, Seven Global LLP, a făcut un profit de 8,6 milioane de lire sterline (10 milioane de euro) în primele şapte luni după lansare.

David Beckham a câştigat şi 3,8 milioane de lire sterline cu alte două companii ale sale, DB Ventures şi Global Brands Group Holding Limited, dar şi din colaborări cu brandul H&M.

De asemenea, fostul fotbalist a obţinut un profit de 11,4 milioane de lire sterline cu Footwork Productions, care încasează redevenţe din drepturile de autor asupra numelui şi imaginii sale.

David Beckham s-a retras din activitate în anul 2013, după ce şi-a încheiat cariera la clubul de fotbal L.A. Galaxy din Statele Unite ale Americii, însă a fost extrem de ocupat de atunci, semnând contracte cu mai multe branduri vestimentare masculine, un contract cu producătorul de parfumuri Coty şi un parteneriat avantajos cu brandul H&M.

 Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).