Darren Cahill şi Simona Halep nu vor mai colabora

Darren Cahill şi Simona Halep nu vor mai colabora din 2019, australianul luând această decizie din cauza unor probleme ce ţin de propria familie.

“Aş vrea să anunţ că nu voi mai continua parteneriatul cu Simona în 2019 strict din motive familiale. După ce m-am gândit mult şi am discutat mult, după mulţi ani cu peste 30 de săptămâni pe drumuri departe de familie, am decis să iau un an sabatic, pentru a fi mai mult alături de copiii mei. Mulţumesc Simonei pentru patru ani minunaţi. Personalitatea ei, etica ei, generozitatea şi profesionalismul au făcut să fie o plăcere să fiu antrenorul ei. Este o tânără minunată şio persoană pe care o respect enorma, ceea ce înseamnă mai mult decât orice rezultat. Practic am avut serviciul de vis şi îi mulţumesc că a făcut posibil acest lucru. Îi urez lui Simo să continue cu succesul şi abia aştept să o susţin anul viitor. O menţiune specială pentru Theo Cercel, Andrei Cristofor şi Virginia Ruzici, cărora le mulţumesc pentru sprijin, încredere, prietenie şi munca minunată. Şi în final, fanilor români. Sunteţi cei mai tari. Mulţumesc că aţi adoptat un australian şi l-aţi făcut să se simtă ca unul de-al vostru. Mulţumesc”, a anunţat Cahill.

“Îţi mulţumesc atât de mult Darren Cahill pentru munca imensă şi incredibilul suport pe care mi l-ai acordat în ultimii 4 ani. Am fost atât de norocoasă să particip în călătoria aceasta alături de tine. Îţi urez ţie şi familiei toate cele bune şi sper să ne vedem curând”, i-a răspuns Simona.

Trofee majore cucerite de Simona, cu Darren Cahill alături:
2018: Shenzhen, Roland Garros, Montreal
2017: Madrid
2016: Madrid, Bucureşti, Montreal
2015: Indian Wells

Până să colaboreze cu Darren, Simona a schimbat 6 antrenori în 3 sezoane. A început anul 2013 alături de Firicel Tomai, pe care l-a schimbat cu Andrei Mlendea. Apoi, Halep a început o colaborare care a durat până la finalul lui 2013, cu Adrian Marcu. După care, Simona a început un parteneriatul cu belgianul Wim Fissette. Angajat în februarie 2014, a dus-o pe Halep în finala de la Roland Garros, în semifinala de la Wimbledo şi în ultimul act al Turneului Campioanelor de la Singapore. La sfârşitul anului 2014, pe care l-a terminat pe locul 3 WTA. Apoi, Simona s-a despărțit de Wim şi a început colaborarea alături de Victor Ioniţă şi Thomas Hogstedt. În februarie 2015 a mai rămas cu un singur antrenor, Victor Ioniţă.

Cu australianul Cahill a început colaborarea în 2015, înainte de Indian Wells. Între cei doi a fost un moment tensionat în urmă cu mai bine de doi ani, la Miami.

“Știți ce face diferența pentru Simona și de ce nu o poate întrece nimeni? Antrenorul. Antrenorii joacă astăzi un rol mult mai important în tenis decât cel pe care îl credem. Și cred că Darren are o legătură foarte mare cu faptul că Simona s-a aflat aproape tot anul pe primul loc. El a părăsit-o după turneul de la Miami deoarece nu avea o atitudine potrivită, era prea dură cu ea însăși și cu echipa sa. Când a plecat i-a zis ‘Știi, tu nu faci ce-ți cer și nu ești corectă cu tine și cu echipa ta. Trebuie să te schimbi’. Și a plecat”, a spus Chris Evert despre relația dintre Halep și Cahill

Cahill şi Halep au început colaborarea în cadrul programului lansat de fostul sponsor al Simonei, adidas.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).