Cursantii Asociatiei Succes au fost asteptati cu cadouri din partea Alexandrion Group si Fundatia Alexandrion

In acest week-end au inceput noi cursuri de instructor de fitness si instructor de aerobic, organizate de Asociatia Succes in Educatie si Sport.

Cursantii au avut o surpriza cand au intrat in sala de teorie, au primit fiecare cate o minge oferita de Alexandrion Group si Fundatia Alexandrion.

Fundația Alexandrion și Alexandrion Grup sunt o prezență constantă în cele mai importante acțiuni de susținere ale sportului românesc.

Despre Fundatia Alexandrion:

În domeniul sportiv, Fundația a fost și este în continuare implicată în mod consecvent, atât prin susținerea unor prestigioase echipe de handbal și fotbal, dar și alte sporturi precum golful, rugby-ul, ciclismul și mai nou box-ul, cât și prin organizarea Galei Trofeele Alexandrion, prin care se dorește contribuirea la susținerea și recompensarea valorilor sportive din România.

Motto-ul Fundației este: „continuarea maratonului susținerii mișcării sportive din România”
Succes Grup - compania dumneavoastra de servicii integrate - marketing, presa, consultanta, software - Pentru detalii vă rugăm să ne contactați la contact@succes-grup.ro sau la telefon 0771.430.955.