Curs despre implicarea Alexandrion Group și a Fundației Alexandrion în sport, susținut la Sports Business Academy

Valentin Popescu, Directorul de marketing sportiv și comunicare al Alexandrion Group a susținut un curs la Sports Business Academy din cadrul ASE Bucuresti.

Valentin Popescu a vorbit în cadrul acestui curs despre implicarea Alexandrion Group și a Fundației Alexandrion în sport.

Alexandrion Group și Fundația Alexandrion au reușit într-un timp foarte scurt să lanseze și să pună în aplicare la nivel național cele mai multe acțiuni dedicate sportului românesc de la Gala Trofeelor Alexandrion la Mingi pentru Suporteri – Esență de Campion, până la asocierea cu majoritatea disciplinelor sportive din România (rugby, box, baschet, handbal, golf, tenis, ciclism, fotbal, etc). Printr-un mix de acțiuni de marketing a reușit să vină cu programe dedicate suporterilor sportului din România, într-o strategie amplă de susținere a acestora.  Alexandrion Group este singura companie care a creat o strategie la nivel macro, prin intermediul său, cu focus pe sportul din România.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).