Curatarea catalizatorului fara scoaterea acestuia de pe masina

Putem numi solutia Oxicat ca fiind una magica, ea chiar isi face treaba insa nu face minuni. Ea poate curata doar piese care nu sunt sparte sau au altfel de defecte ascunse.

De cele mai multe ori convertizorul catalitic se curata cu el dat jos de pe masina. In acest articol va vom explica cum se poate curata fara a trebui sa-l dati jos.

Haideti sa o luam cu inceputul. Trebuie sa va asigurati, inainte de a va inhama la o astfel de reparatie, ca daca nu aveti ceva experienta puteti dauna sau chiar distruge definitiv catalizatorul. Asa ca daca pana acum nu ati efectuat reparatii singuri la masina ar fi mai bine sa apelati la un specialist.

In acest articol vom neglija simptomele unui catalizator infundat si vom incerca sa vorbim despre solutii de curatare.

Convertizorul catalitic se poate infunda atat de tare incat motorul masinii nu va mai putea porni. In punctul asta esti pus in fata faptului implinit si mai ai 3 variante: cumpararea unui catalizator nou, repararea celui actual direct pe masina sau repararea lui dat jos.

Curatare catalizator

Inainte de toate trebuie sa ascultati si sa verificati daca exista parti desprinse. Puteti lovi incet cu un ciocan catalizatorul si ascultati daca se aud ca fiind parti desprinse in interior. Daca se aud, deja articolul nu mai are sens pentru dumneavoastra pentru ca va trebui sa dati jos catalizatorul de pe masina pentru a il inspecta vizual.

Pe langa verificarea prin lovire trebuie sa va asigurati ca masina nu mananca ulei. Daca o cantitate mare de ulei ajunge la catalizator acesta se va infunda. In acest punct degeaba curatati catalizatorul daca nu se rezolva problema scurgerii.

 

Cum se poate curata convertizorul catalitic fara a trebui sa il dati jos de pe masina?

Daca pana acum v-ati asigurat ca in catalizator nu a ajuns ulei si nici nu se aud piese desprinse, puteti trece la pasul 2. Folositi produsul oxicat, special conceput pentru a curata senzorul de oxigen dar si filtrul catalizatorului sau fagurele cum il numesc multi.Succes Grup - compania dumneavoastra de servicii integrate - marketing, presa, consultanta, software - Pentru detalii vă rugăm să ne contactați la contact@succes-grup.ro sau la telefon 0771.430.955.