Cupa Prieteniei Bergenbier- pasaportul fotbalului romanesc catre Rio!

Fotbal romanesc la Rio de Janeiro la vara: aceasta este provocarea pe care o propune Bergenbier tuturor romanilor! Cupa Prieteniei Bergenbier va fi cea mai mare competitie de fotbal intre prietenii din Romania. După un maraton de derby-uri la nivel national, finala se va disputa pe plaja Copacabana, in Rio de Janeiro, Brazilia. Competitia a fost lansata pe singurul heliport aflat la înăltime, din centrul Bucurestiului, de catre cinci sportivi de elita din Romania, care au improvizat un schimb de pase între prieteni. Leonard Doroftei, Mihai Leu, Valentin Porcisteanu, Marius Urzica si George Purice au dat startul inscrierilor in Cupa Prieteniei Bergenbier si au demonstrat ca fotbalul intre prieteni nu tine cont de loc sau de vreme, ci doar de entuziasmul participantilor la joc. Pentru a participa in Cupa Prieteniei Bergenbier, prietenii trebuie sa formeze o echipă de cel puțin 6 jucatori si rezerve (minim o rezervă si maxim patru rezerve). Echipele se vor înscrie pe pe sistemul primul venit, primul servit pe site-ul www.cupaprieteniei.ro, unde vor găsi si regulamentul complet al competitiei.

Cupa Prieteniei Bergenbier (1)

Fazele zonale ale Cupei Prieteniei
Pentru acest turneu, Romania va fi impartită in doua zone: Est si Vest. Competitia cuprinde doua turnee finale, unul pentru zona estica a tarii, altul pentru zona de vest. 15 orase din fiecare zona vor fi gazde ale competitiei din martie pana in mai, urmand ca peste 1.000 de echipe sa participe in prima faza a competitiei, cate 32 în fiecare localitate.
Programul competitiei este:
• Perioada 28 Februarie – 02 Martie: Targu Jiu, Craiova, Rm.Valcea
• Perioada 07 – 09 Martie: Iasi, Suceava, Piatra Neamt
• Perioada 14 – 16 Martie: Oradea, Timisoara, Arad
• Perioada 22 – 23 Martie: Bistrita, Targu Mures, Brasov
• Perioada 29 – 30 Martie: Cluj-Napoca, Alba-Iulia, Sibiu
• Perioada 04 – 06 Aprilie: Târgoviste, Pitesti, Ploiesti
• Perioada 12 – 13 Aprilie: Deva, Resita, Turnu Severin
• Perioada 25 – 27 Aprilie: Buzau, Constanta, Bucuresti
• Perioada 03 – 04 Mai: Zalau, Satu Mare, Baia Mare
• Perioada 10 – 11 Mai: Bacău, Galati, Braila
Turneul final
Echipa campioana din fiecare oras si alte doua echipe de pe locul 2 (cate una de la Zona de Est, respectiv Vest, prin tragere la sorti) vor merge la turneul final din fiecare zona. Clujul va gazdui pe 16-17 mai cele mai bune echipe din Zona de Vest, iar pe 23-24 mai cele mai bune echipe din Est vor concura la Bacau.

Fotbalul romanesc merge la Rio!

Finala Cupei Prieteniei Bergenbier se va disputa intre cele doua mari castigatoare din Zona de Est si Zona de Vest. Cele mai bune echipe de fotbal intre prieteni, din Romania, vor calatori la inceputul lunii iunie pentru meciul anului in Brazilia. Acolo se va desfasura, chiar pe nisipul plajei Copacabana din Rio, ultimul act al Cupei Prieteniei BERGENBIER.
“Bergenbier sprijina valorile adevarate ale fotbalului, cele care aduc prietenii impreună si transforma orice meci intr-un motiv de bucurie. Tocmai de aceea am creat acest concept dedicat în exclusivitate ECHIPELOR FORMATE DIN PRIETENI, pentru care nu contează rezultatul meciului pe care l-au jucat, ci experiențele traite si, cu siguranta, berea de după meci. Pentru ca fotbalul intre prieteni nu poate dezamagi niciodată, fotbalul romanesc merita sa ajunga la Rio!”, a declarat Mihai Bonca, director de marketing Bergenbier SA.
Regulamentul complet, programul de joc si locatia desfasurarii fiecărei faze a turneului pot fi gasite pe site-ul oficial al competitiei: www.cupaprieteniei.ro.