Cum sa stii daca o casa este potrivita pentru tine

Este normal sa fii precaut cand doresti sa cumperi o casa. La urma urmei, o casa este o investitie uriasa si vei dori sa fii sigur ca iei cea mai buna decizie posibila. Modul in care vei sti ca ai gasit proprietatea potrivita poate varia in functie de fiecare persoana. Unii oameni au instincte innascute. Altii ar putea avea nevoie de mai multa convingere. Insa, in mod cert, ar trebui sa cauti doar anunturi imobiliare sigure, precum cele oferite de vdi.ro. Vdi.ro, este un portal imobiliar realizat de echipa Softimobiliar CRM. Acesta este un site de anunturi imobiliare care se adreseaza atat unor agentii imobiliare, dar si dezvoltatorilor imobiliari, persoanelor fizice, bancilor si executorilor. Acest portal conceput special pentru anunturile imobiliare este prevazut cu functionalitati

moderne, menite sa ajute tranzactionarea proprietatilor imobiliare pentru intreaga tara.

 

Insa, odata vizualizate anunturile de la Vdi.ro, cum poti sa stii daca ai gasit casa perfecta? Indiferent daca cauti anunturi pentru apartamente de vanzare Cluj, sau case de vanzare in Iasi, principiile dupa care sa te ghidezi sunt aceleasi:

 

1.Vrei sa intri in casa. O parte din entuziasmul de a privi casele sau apartamentele este sa nu stii care ar putea fi noua ta casa atunci cand ajungi in cartier sau in scara blocului. Te atrage usa din dreapta sau cea din stanga?  Indiferent de ceea ce iti palce, sa stii ca exista o lege a atractiei. Primele impresii sunt totul.

 

2.Casa te copleseste, in sensul bun, in momentul in care intri. Vei sti in decurs de aproximativ trei secunde, de la intrare, daca simti liniste si confort cand intri intr-un anumit loc. Pare ca iti vorbeste? Te invita sa explorezi? Se simte ca acasa? Daca da, probabil ca este viitoarea ta locuinta.

 

3.Vrei sa intri in baie. Uneori, cumparatorii se simt atat de inconfortabil langa o baie, incat nu vor intra in ea. Vor sta afara si vor baga capul inauntru un minut. In schimb, este casa ta daca intri in baie si te simti atras sa atingi usa dusului sau sa mangai faianta.

 

4.Nu te simti defensiv in legatura cu casa. Poate ca agentul imobiliar iti indica un defect sau doua sau cinci si spune: „Exista o pata in tavanul bucatariei” sau „ar trebui sa schimbi acest lucru, acesta si acesta”. Ar putea fi un semn ca te indragostesti de casa daca nu te deranjeaza acest lucru, cam si cum locul este deja al tau. Incearca doar sa tii cont de cat de dificila va fi sau nu remedierea acestor defecte.

 

5.Incepi sa iti imaginezi aranjamentul mobilierului. Aceasta ar putea fi casa ta daca intri in dormitorul principal si iti poti imagina imediat patul sau sifonierul pe un anumit perete. Sau poate te poti vedea deja conducand pe strada, indreptandu-te spre casa dupa o zi grea la serviciu.

 

6.Verifica cele mai importante dorinte. Este posibil ca proprietatea sa nu aiba toate facilitatile din lista de dorinte, dar indeplineste cerintele de baza. Are numarul de camere si spatiu de care ai nevoie. Poate ca nu are garaj si iti dai seama ca acesta nu este un lucru chiar atat de important la urma urmei. Dorintele bruste de a fi flexibili sunt un semn bun ca te afli in locul potrivit.

 

7.Nu mai vrei sa vezi si alte case sau apartamente. Toate celelalte case la care te-ai uitat nu te mai atrag. Compari fiecare proprietate noua pe care ai vizitat-o cu aceasta din urma si nu le poti masura.

 

8.Planuiesti deja sa te intorci. Daca te-ai urcat in masina, ai discutat cu partenerul tau si ti-ai planificat imediat urmatoarea vizita la proprietate, inseamna ca te-ai indragostit. Vrei sa o vezi la un alt moment al zilei sau sa-ti iei mama sau cel mai bun prieten cu tine data viitoare.

 

Este important sa actionezi rapid dupa ce ai gasit acea proprietate perfecta. Casele atractive se vand repede, chiar daca pe vdi.ro vei agsi multe locuinte care sa merite.  Asa ca, daca ai gasit locuinta la care visezi, cumpar-o imediat!

 

 Succes Grup - compania dumneavoastra de servicii integrate - marketing, presa, consultanta, software - Pentru detalii vă rugăm să ne contactați la contact@succes-grup.ro sau la telefon 0771.430.955.