Cum să pariezi în siguranță și să eviți fraudele online? Citește TOT ce trebuie să știe un parior de succes!

Pariurile online sunt sigure? Mulți își pun foarte des această întrebare, însă mereu există același răspuns – pariul online este sigur, dar numai dacă iei câteva măsuri de precauție. În cele din urmă, depinde de TINE propria siguranță.

Nu se neagă faptul că pariul online pe bani implică un anumit risc. Există cel evident de a pierde bani pe pariuri, dar și riscul de a fi fraudat sau de a fi înșelat într-un fel sau chiar de a intra în probleme legale. Toate acestea sunt motive pentru care oamenii își fac griji când vine vorba de jocurile de noroc, în mod special în spațiul virtual.

Deși nu este un lucru rău să te preocupe riscurile pe care le implică o activitate, cert este că nu prea trebuie să te temi. Foarte puțini oameni care pariază online ajung să se confrunte cu orice probleme reale de siguranță și nu există niciun motiv pentru care ar trebui să o faci, atât timp cât menții un joc responsabil și îți faci cont la o agenție licențiată. Evitarea riscurilor este destul de ușoară.

Nu ești convins? Atunci acest articol este exact ceea ce ai nevoie!

Mulți oameni își fac griji că site-urile de pariuri online pur și simplu nu pot fi de încredere și se poate înțelege de ce. De-a lungul anilor au existat mai multe site-uri de pariuri vinovate pentru unele fraude.

În acest sens, nu este tocmai surprinzător faptul că unora nu le place ideea de a paria online pe bani reali. Pur și simplu nu sunt confortabili cu riscul de a fi înșelați, și cine îi poate învinovăți? Datorită evoluției tehnologiei și diversificării metodelor de protecție cibernetică, securitatea virtuală este la un cu totul alt nivel. Există site-uri unde poți afla super ponturi la pariuri și unde poți paria în siguranță, doar dacă alegi case de pariuri licențiate.

Așadar, cheia pentru a rămâne în siguranță este pur și simplu să eviți site-urile ciudate și să rămâi cu cele legitime. Dar cum faci asta? De unde știi ce site-uri pot fi de încredere?

Acest lucru este mai ușor decât ai putea crede. Fă o mică cercetare pentru a afla care site-uri îndeplinesc următoarele criterii:

  • Licențiat și reglementat de către un organism de conducere de încredere (Oficiul Național al Jocurilor de Noroc).
  • Activ de câțiva ani.
  • Recenzii online pozitive.
  • Lipsa de rapoarte / reclamații negative.

Primul lucru din această listă este deosebit de important. Orice site care nu este autorizat și reglementat trebuie evitat cu orice preț. Asta nu înseamnă că poți avea încredere oarbă în orice site care are o licență de pariuri online. Unele licențe sunt atât de ușor de obținut, încât sunt aproape deloc credibile. Fii sigur să citești absolut toate informațiile și să te asiguri că nu e vorba de fraudă!

Durata de funcționare a unui site este o măsură foarte bună a legitimității sale. Cele de fraudă nu durează prea mult deoarece ele sunt închise constant dintr-un motiv sau altul. Astfel, dacă un site a fost deschis de mai mulți ani, este unul în care să poți avea încredere.

Recenziile online sunt o modalitate excelentă de a afla mai multe despre un site de pariuri. Dacă un site are multe recenzii pozitive este, evident, un semn bun, mai ales atunci când recenziile sunt de la persoane care l-au folosit.

În concluzie, asigură-te că ești în siguranță de fiecare dată când folosești datele tale personale. Niciun site nu ar trebui să îți ceară PIN-ul sau informații de acest fel. Cu toate acestea, CNP-ul și adresa, spre exemplu, sunt date folosite pentru validarea oricărui jucător.

Sursă foto: pinterest.comClubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).