Cum să câștigi 100000 de euro la aparate?

megajackpot

O rețetă standard nu există, însă dacă-l întrebăm pe Răzvan Răducanu, proaspat câștigător al sumei de 450495 lei, cu siguranță ne va răspunde –„La aparatele Megajackpot”, se precizează într-un comunicat remis Sport Profit.Totul s-a întâmplat în seara de miercuri 23 Septembrie în jurul orelor 20:00 când „perlele”, așa cum este cunoscută în rândul jucătorilor tema aparatului norocos, i-au adus constănțeanului marele premiu. Jucând pe o miză de 250 de credite acesta a intrat în speciala Megajackpot unde, cu 10 jocuri gratuite, 3 Mystery Kong Bonus și 4 gorile primite la mâna 7 a acumulat 6630 de credite. „Sunt client fidel la Stanleybet și știam că la acest aparat s-au mai câștigat alte două premii Megajackpot. Astfel, nici nu mi-a trecut prin cap că același aparat o să plătească un al treilea premiu de acest gen darămite să-l câștig chiar eu.” a declarat Răzvan. „Premiul este foarte mare și sincer să fiu nu m-am gândit ce o să fac cu atâția bani, poate îmi voi face o casă mare și de ce nu poate și o mașină. Însă o să las timpul să treacă, să mă liniștesc și apoi voi decide ce voi face cu banii”, a adăugat fericitul câștigător. Premiul i-a fost înmânat cash jucătorului în cursul zilei de ieri, Marți 29 Septembrie, în agenția Stanleybet din Mangalia, Șos. Constanței, nr. 9, nu înainte ca Organizatorul să rețină suma de 62644 lei reprezentând impozitul pe profit, sumă care va ajunge în vistieria statului Român.

Despre Megajackpot
Sistemul Megajackpot cuprinde 220 aparate de tip slot-machines legate în rețea, iar valorile premiilor se cumulează de la toate aparatele, generând astfel câștiguri uriașe. Cu o valoare de pornire de 200000 lei, Megajackpot reprezintă cel mai puternic sistem de jackpot progresiv din România fiind disponibil doar în agențiile Stanleybet.
De la lansare și până în prezent, Megajackpot a acordat premii totale în valoare de aproape 4 MILIOANE DE EURO.
Despre Stanleybet
Prezent pe piața din România încă din 2004, Grupul britanic Stanleybet își oferă în prezent serviciile atât în cele peste 360 de agenții, din aproape 100 de localități, cât și online pe www.stanleybet.ro.
Obiectivul Stanleybet a fost și rămâne oferirea celor mai bune servicii de pariere. În cei 11 ani de prezență în România, Stanleybet și-a dovedit profesionalismul, a diversificat în mod continuu oferta de pariuri, a câștigat încrederea clienților și a contribuit activ la evoluția pieței de pariuri românești.
Cu o experiență de aproape 60 de ani în pariuri sportive, Stanleybet este principalul grup transfrontalier de pariuri din Europa, care operează peste 2 000 de agenții de pariuri în 7 state europene: Anglia, Belgia, Cipru, Croația, Danemarca, Italia și România.

Filmarea aparatului de joc cu momentul castigului: https://drive.google.com/file/d/0BxedzhP71XEPbE9WeF9HYkVDVzg/view?usp=sharing
· Filmulet cu un scurt moment al inmanarii premiului: https://drive.google.com/file/d/0BxedzhP71XEPbndKc1RKUi1wZ2c/view?usp=sharing