Cum poate fi votată Simona Halep la lovitura lunii martie

Un punct câştigat de Simona Halep în meciul cu Agnieszka Radwanska (Polonia) din turul al treilea al Miami Open a fost ales de WTA pentru sondajul care va stabili lovitura lunii martie. Simona poate fi votată până joi AICI.

Au mai fost nominalizate la lovitura lunii martie daneza Caroline Wozniacki, cu un punct din meciul cu Monica Puig din Puerto Rico, contând pentru turul al doilea al Miami Open, germana Angelique Kerber, cu un punct din întâlnirea cu chinezoaica Yafan Wang, din optimile de finală ale aceleiaşi competiţii, şi japoneza Naomi Osaka, cu o reuşită din meciul cu rusoaica Maria Şarapova, din turul I al turneului de la Indian Wells.

WTA va anunţa, vineri, câştigătoarea loviturii lunii martie.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).