BREAKING NEWS
Search

Cum poate fi votată Cristina Neagu pentru titlul de cea mai bună jucătoare a lumii

Cristina Neagu a fost nominalizată de către IHF pentru a cincea oară consecutiv la titlul de cea mai bună jucătoare a lumii.

Alături de Cristina Neagu au mai fost nominalizate jucătoarele Ana Vyahireva (Rusia), Amandine Leynaud (Franţa), Stine Oftedal (Norvegia) şi Estelle Nze Minko (Franţa).

”În această perioadă grea pentru mine am primit o veste excelentă! Aşa cum vă spuneam, anul 2018 a fost unul foarte bun şi se concretizează prin a cincea nominalizare consecutivă la titlul de cea mai bună jucatoare a lumii! Sunt mândră şi onorată să am această şansă şi am nevoie de sprijinul vostru!”, a transmis Cristina Neagu, aflară în recuperare după operaţia de ruptură de ligament, suferită în timpul CE.

Linkul de pe site-ul forului internaţional de profil unde poate fi votată Cristina Neagu este:http://bit.ly/VoteazaCristinaNeagu :

Voturile se vor închide în 15 martie.

Cristina Neagu (30 de ani) a mai cucerit titlul de cea mai bună jucătoare a lumii în 2010, 2015 şi 2016.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).