Cum functioneaza jocurile din casino online

Dupa cum probabil stii deja pe platformele de cazino de pe internet exista sute de jocuri care de care mai interesante. Incepand de la sloturi video, jocuri de masa precum ruleta sau blackjack, loto si terminand cu jocuri cu dealeri reali, toate acestea sunt foarte apreciate si distractive.

Dupa cum probabil stii deja pe platformele de cazino de pe internet exista sute de jocuri care de care mai interesante. Incepand de la sloturi video, jocuri de masa precum ruleta sau blackjack, loto si terminand cu jocuri cu dealeri reali, toate acestea sunt foarte apreciate si distractive.

Te-ai intrebat vreodata insa cum functioneaza aceste jocuri? In continuare vei gasi cateva informatii extrem de interesante cu privire la cum sunt acordate castigurile, dar si de ce cazinourile online nu vor iesi niciodata in pierdere.

In primul rand trebuie sa stii ca jocurile online sunt furnizate cazinourilor de catre anumiti producatori. De exemplu, in ceea ce priveste jocurile de pacanele cei mai importanti furnizori sunt in prezent Novomatic, EGT si NetENT, in timp ce Evolution Gaming este recunoscut pentru jocurile de ruleta si blackjack.

Fiecare cazino licentiat de pe internet are parteneriat cu diferiti producatori de jocuri. Bineinteles ca platformele de top au in oferta toate jocurile populare, insa exista si operatori care se limiteaza la doar o parte dintre acestea.

In ceea ce priveste castigurile la pacanele trebuie sa stii ca aceste jocuri functioneaza pe baza RTP, rata de plata, care in general, la majoritatea sloturilor video online se situeaza in jurul valorii de 95%. Ca o paranteza, in salile de jocuri stradale rata de plata este de 50-60%, adica mult mai mica.

Cu cat rata de plata este mai ridicata cu atat sansele tale de a inregistra castiguri sunt mai mari. Bineinteles ca acesta este un indice pur teoretic, care nu se aplica la fiecare jucator in parte, ci este considerat pentru sute de mii de jucatori. Pe scurt, o rata de plata de 95% inseamna ca daca operatorul de cazino incaseaza in total 100 RON va returna catre jucatori 95 RON.

Bineinteles ca distributia castigurilor este aleatorie, astfel ca un jucator poate obtine profit si sa incaseze mult mai multi bani decat a investit, in timp ce altii vor iesi in pierdere.

La toate jocurile ca la aparate online RTP este afisat in specificatiile jocului, astfel ca unii adopta strategia de a accesa doar sloturile care platesc cel mai bine.

Bazandu-se pe acest principiu este clar ca platformele de jocuri de noroc online nu vor iesi niciodata in pierdere. Ele vor returna doar o parte din banii pe care jucatorii ii depun si ii ruleaza la jocurile din oferta.

In acelasi timp insa pentru jucatori cazinourile online reprezinta un mare avantaj, tinand cont de rata de plata ridicata, precum si de bonusurile si promotiile de care pot profita.

 

 Succes Grup - compania dumneavoastra de servicii integrate - marketing, presa, consultanta, software - Pentru detalii vă rugăm să ne contactați la contact@succes-grup.ro sau la telefon 0771.430.955.