Cum alegi haina de blana de pe Vesa in functie de varsta

Se spune ca hainele de blana sunt foarte usor de purtat insa pentru ca fiecare femeie sa se imbrace corect, este nevoie ca haina de blana sa fie aleasa cu grija. Vesa ofera haine de blana pentru toate varstele astfel incat fiecare persoana tentata de rafinamentul unui astfel de produs vestimentar sa poata sa obtina efectul dorit.

Blana reprezinta un element excelent in tinute si va aduce totodata si un plus de valoare acestora. Specialistii in blanuri ofera mai multe sfaturi despre alegerea celei mai bune haine de blana in functie de varsta.

Pentru femei la 20 de ani Vesa ofera haine colorate

Blana este la moda in fiecare an si femeile isi doresc sa fie in trend indiferent de varsta pe care o au si mai ales indiferent de gusturi. Tinerii sunt foarte receptivi la tot ce este nou si de aceea, blana se afla acum in colectiile tuturor designerilor. Se poarta foarte mult blana colorata si vestele de vulpe se recomanda pentru femeile de 20 de ani. Culorile moderme sunt lime greenery, nuantele vedeta si in sezoanele urmatoare. Modelul sau croiul potrivit este cel care lasa ceasul la vedere. De asemenea, sunt recomandate si modelele oversized si daca persoana este pasionata de tot ce este nou, pentru femeile la 20 de ani sunt recomandate hainele dintr-un mix de mai multe genuri de blana.

La 30 de ani femeile au nevoie de blanuri pretentioase

Vesa este magazinul online din care pot fi cumparate inclusiv blanuri pretentoase. La aceasta varsta foarte multe femei cauta si modele vintage. Se pare ca rafinamentul si delicatetea unei femei la 30 de ani pot sa fie scoase in evidenta de hainele de blana sic. Cererile acestor femei pot parea ciudate insa aici apare cu adevarat provocarea.

Pentru aceste femei silueta va fi pusa in valoare de astfel de modele de haine de blana iar lookul va parea relaxat si calsic simultant. Blana de vizon maro este foarte in trend in fiecare an si a intrat iar in atentia designerilor care au inclus-o in numeroase tinute interesante. Femeile la 30 de ani isi adapteaza tinutele conform vietii sociale si stilul lor prinde contur. Mixarea unei geci de blana cu o caciula de blana este cea mai buna idee.

Femeile la 40 de ani au deja stilul bine definit

Dorintele sunt fixe si fiecare femeie stie ce blana vrea. La 40 de ani femeile nu mai agreaza noul foarte bine si in viata sociala stilul va fi cel cu care toti s-au obisnuit deja. Blanurile clasice asa cum sunt cele de nurca sau de vulpe sunt interesante si este recomandata doar o mare atentie la volum.Succes Grup - compania dumneavoastra de servicii integrate - marketing, presa, consultanta, software - Pentru detalii vă rugăm să ne contactați la contact@succes-grup.ro sau la telefon 0771.430.955.