Cu ce sumă a fost vândut monopostul Ferrari cu care Schumacher a câştigat la Monaco, în 2001

Cu ce sumă a fost vândut monopostul Ferrari cu care Schumacher a câştigat la Monaco, în 2001

Monopostul Ferrari, cu care Michael Schumacher a câştigat Marele Premiu al Principatului Monaco, în 2001, a fost vândut, la o licitaţie la New York, cu suma de 7.504.000 de dolari

Licitaţia a avut loc în cadrul Sotheby’s Contemporary Art Evening Sale, în Manhattan, iar aceasta este cea mai mare sumă plătită vreodată pentru un monopost de Formula 1.

Cu această maşină, F2001, număr şasiu 211, Schumacher a câştigat şi Marele Premiu al Ungariei, care i-a adus germanului al patrulea titlu din cele şapte câştigate în carieră, al doilea la Ferrari.

În acel an, Schumaher s-a impus în nouă din cele 17 etape ale sezonului. Victoria de la Monaco, din 2001, a cincea din carieră, a fost ultima în Principat pentru Schumacher.

Michael Schumacher s-a rănit grav la cap după ce a căzut la schi, în decembrie 2013, iar multe luni a fost în comă. După ce s-a trezit din comă, el a fost luat în îngrijire de specialişti în neurologie, iar în prezent se află la locuinţa sa din Elveţia.

 Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).