Crosul „Aleargă TU pentru EI!“ 2015

HOSPICE Casa Speranței organizează cea de-a șaptea ediție a Crosului „Aleargă TU pentru EI!“, care va avea loc sâmbătă, 11 iulie 2014, pe aleea de sub Tâmpa, se precizează într-un comunicat remis SPORT PROFIT. Competiția este de tradiție în Brașov și adună de fiecare dată sute de participanți din întreaga țară. Crosul „Aleargă TU pentru EI!“ reprezintă o modalitate de susținere pentru cei angajați într-o cursă mult mai dificilă și, de multe ori, nedreptă.

Crosul se desfășoară pe patru lungimi de traseu:
Denumirea cursei      Distanța        Vârstă participanți     Taxă de înscriere
Cursa copiilor              600 m                până la 7 ani              15 lei
Cursa Waters               2 km                    7 ani – 15 ani             15 lei
Cursa Arvato                4 km                   peste 15 ani                35 lei
Cursa Miele                 10 km                   peste 18 ani               45 lei

Companiile au posibilitatea de a înscrie echipe în competiție, iar membrii acestora pot purta echipament reprezentativ pentru firma care face înscrierea. Familiile (minim 2 adulți) care iau parte la cros beneficiază de gratuitate pentru unul dintre copii.
Cei care doresc să participe la Crosul „Aleargă TU pentru EI!“, se pot înscrie online pe www.hospice.ro/cros-2014-brasov până joi, 9 iulie 2015, ora 23.00, sau în ziua concursului, între orele 8.00-8.45, la locul de desfășurare a competiției. Alergătorii, care se înscriu online, pot opta pentru a deveni și fundraiseri pentru HOSPICE, demarând acțiuni de strângere de fonduri în rândul cunoscuților, prietenilor și rudelor. Cei care doresc să îi susțină pe alergătorii-fundraiseri o pot face prin donații pe platforma www.galantom.ro.