Cristiano Ronaldo este imaginea campaniei “Beat the Clock”

Cristiano Ronaldo este imaginea campaniei “Beat the Clock”

Cristiano Ronaldo este imaginea campaniei “Beat the Clock”, un nou turneu PokerStars, se precizează într-un comunicat remis Sport Profit.

“Beat the Clock” îţi cere să gândeşti şi să acţionezi extrem de rapid, dar şi să îţi foloseşti toate aptitudinile, ceea ce mă face să trăiesc experienţa de pe terenul de joc. Derulându-se acum contra cronometru, acest nou tip de turneu mă face şi mai competitiv şi îmi furnizează o “doză” adrenalină … din mers,” a declarat Cristiano Ronaldo, PokerStars SportsStar.
Aceste turnee contra cronometru, în care se joacă patru mâini, sunt disponibile pentru echipamentele mobile şi desktop. Jucătorii care reuşesc să scape de eliminare până când expiră timpul de cinci minute măsurat de cronometru sunt recompensaţi imediat. Acest nou tip de turneu este şi un bun stimulent pentru începători, aceştia putând avea parte de adrenalină şi, în acelaşi timp, putând să-şi perfecţioneze tehnica de joc.
“Căutăm în permanenţă metode prin care să inovăm la PokerStars şi suntem convinşi că “Beat the Clock” e o completare excelentă a ofertei noastre de poker. Este formatul perfect pentru cei care vor o porţie rapidă de acţiune intensă la poker, dar şi formula ideală pentru jocul pe echipamente mobile, unde, în doar cinci minute, jucătorii pot trăi toată emoţia şi entuziasmul pe care numai pokerul le poate genera,” a declarat Severin Rasset, PokerStars Director of Poker Innovations and Operations.
Turneele “Beat the Clock” sunt disponibile prin aplicaţia PokerStars atât pentru mobil cât şi pentru varianta desktop.

Noile turnee dinamice „Beat the Clock” sunt acum disponibile pe PokerStars, cel mai mare site online de poker din lume, un brand Amaya Inc. (Nasdaq: AYA; TSX: AYA).

Partidele “Beat the Clock” sunt turnee Zoom care durează doar cinci minute, oferind o experienţă distractivă şi plină de adrenalină tuturor celor care sunt în căutare de acţiune şi dinamism la masa de poker. Tot ce au de făcut ca să câştige premii cash este să rămână în joc până când se epuizează timpul afişat pe ecran. La sfârşitul turneului, premiile sunt distribuite direct proporţional cu numărul de jetoane deţinute de fiecare jucător.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).