BREAKING NEWS
Search

Crestere de la 1,77 la 2,9 miliarde de dolari a bugetului JO 2016

Bugetul prevazut iniţial pentru Jocurile Olimice de vara de la Rio din 2016 era de 1,77 miliarde de dolari. Dar cum s-a intamplat si la JO de iarna de la Soci, acesta a fost cu mult deposit. Astfel, Comitetul de organizare a anunţat, un buget operaţional în creştere cu 27 la sută faţă de previziunile iniţiale, astfel acesta a ajuns la 2,9 miliarde de dolari.
Cateva dintre motivele sunt includerea a patru noi discipline in programul olimpic, precum şi a costurilor legate de satul olimpic.

rio

(www.creativereview.co.uk)

Suma de 2,9 miliarde de dolari asigurata din fonduri private (sponsori, bilete, bani de la CIO, etc.) reprezinta bugetul operational al Jocurilor Olimpice şi Paralimpice de la Rio de Janeiro. Dar suma nu include costurile constructiei infrastructurii, care vor fi finantate din bani publici.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).