Cotele FC Botosani – Europa League la Stanleybet

Conform grupului britanic de la Stanleybet, moldovenii de la FC Botosani au sanse mici sa mearga in grupele Europa League, 1.20 fiind cota oferita de acestia pentru o eliminare in Play-offs.

Cei ce prevad un parcurs lung in Europa a echipei conduse de Leo Grozavu beneficiaza de cote frumoase ce le pot mari substantial veniturile.
Cotele Stanleybet pentru faza eliminarii din Europa a moldovenilor sunt:
– Eliminata in play-offs – 1.20
– Eliminata in grupe – 3.60
– Eliminata in saisprezecimi – 13.0
– Eliminata in optimi – 29.0
– Eliminata in sferturi – 100.0
– Eliminata in semifinala – 250
– Eliminata in finala – 500.0
– Castiga Europa League – 1000

Prezent pe piata din Romania inca din 2004, Grupul britanic isi ofera in prezent serviciile in peste 360 de agentii, din aproape 100 de localitati. Obiectivul a fost si ramane oferirea celor mai bune servicii de pariere. In cei 11 ani de prezenta in Romania, Stanleybet si-a dovedit profesionalismul, a diversificat in mod continuu oferta de pariuri, a castigat increderea clientilor si a contribuit activ la evolutia pietei de pariuri romanesti.
Cu o experienta de aproape 60 de ani in pariuri sportive, Stanleybet este principalul grup transfrontalier de pariuri din Europa, care opereaza peste 2 000 de agentii de pariuri in 8 state europene: Anglia, Belgia, Cipru, Croatia, Danemarca, Germania, Italia si Romania.